ندای استان:نظارت مستمر و تقویت امنیت غذایی در پایگاه تغذیه سلامت ( بوفه ) مدارس گناوه از برنامه های اولویت دار آموزش و پرورش این شهرستان است.
به گزارش ندای استان،معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش وپرورش گناوه روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: توجه به تغذیه سالم و مناسب در مدارس به عنوان مکمل برنامه غذایی دانش آموزان به رشد و سلامت آنان کمک شایانی خواهد کرد.
رقیه یوسفی افزود: به منظور اهمیت استفاده از مواد مغذی توسط دانش آموزان، شیوه نامه پایگاه تغذیه سالم به مدارس ارسال شده است.
وی گفت: متصدی بوفه مدارس باید دارای کارت سلامت و واجد شرایط باشد.
یوسفی ادامه داد: در طول سال تحصیلی خدماتی نظیر برگزاری دوره های آموزشی، چاپ و انتشار جزوه با همکاری کارشناس واحد بهداشت اداره و شبکه بهداشت و درمان به متصدیان بوفه در مدارس ارایه میشود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش وپرورش گناوه بیان کرد: مکان بوفههای مدارس باید از هرگونه آلودگی زیست محیطی و بهداشتی دور باشد و در این زمینه بازرسی و ارزیابی میشوند.
وی افزود: دانش آموزان در بوفه مدارس از مواد خوراکی که به تائید کارشناس تغذیه رسیده باشد، استفاده کنند.
یوسفی گفت: عرضه موادی مانند یخمک، آدامس های حاوی مواد قندی، سوسیس و کالباس، فلافل، سمبوسه و آلوچه های غیربهداشتی در بوفه مدارس ممنوع و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.
وی از خانوده ها خواست به تغذیه فرزندان خود بویژه در مدرسه اهمیت خاصی قایل شوند و عملکرد مثبت و منفی بوفههای مدارس محل تحصیل را ارزیابی و به مسئولان اطلاع دهند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش گناوه به خانواده ها توصیه کرد انواع خشکبار شامل انجیر خشک، کشمش، گردو، بادام ، گندم برشته شده، دوغ بدون نمک، و خرما را به عنوان اقلام سالم و مجاز در سبد غذایی محل تحصیل فرزندان خود قرار دهند.
شهرستان گناوه با جمعیت ۱۰۳ هزار نفر در شمال استان بوشهر دارای ۲۰ هزار دانش آموز است.