دهکده گردشگری «طاقو» به بهره‌برداری می‌رسد
دهکده گردشگری «طاقو» به بهره‌برداری می‌رسد

ندای استان:بخشدار مرکزی شهرستان جم گفت: دهکده گردشگری روستای زیبا و خوش آب و هوا طاقو در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش ندای استان،طاهره عبدالهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم، اظهار داشت: پروژه‌های عمرانی بخش مرکزی با سرعت مطلوبی در حال اجرا است و پروژه‌ها برای بهره‌برداری به دهه فجر خواهند رسید.

بخشدار مرکزی شهرستان جم تکمیل پروژه‌های حوزه آب را مهم برشمرد و افزود: آب‌رسانی به روستاهای جم بسیار حائز اهمییت است و در حال حاضر چندین پروژه آب‌رسانی به روستاها در حال اجرا است و تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی مشکلات موجود را رفع می‌کند.

وی از بهره‌برداری دهکده گردشگری در بخش مرکزی خبرداد و گفت: دهکده گردشگری روستای طاقو در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد که این مجموعه در زمینی ۸۰۰ متری در این روستای زیبا و خوش آب و هوا توسط بخش خصوصی در حال احداث است و کمک شایانی به حوزه گردشگری شهرستان می‌کند.

عبدالهی بیان کرد: طی روزهای گذشته با رئیس اداره راه و ترابری شهرستان جم نیز بازدیدی از روستای طاقو داشته‌ایم و رفع مشکلات حوزه راه این روستا نیز بررسی شده و از نزدیک شاهد مشکلات بوده‌ایم و به‌زودی برای رفع آن‌ها اقدام خواهد شد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today