ندای استان:بند سنگی ملاتی چشمه شیرین دهرود سفلی در شهرستان دشتستان به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ندای استان،بند سنگی ملاتی چشمه شیرین روستای دهرود سفلی با چهار میلیارد ریال اعتبار بر روی رودخانه چشمه شیرین این روستا در شهرستان دشتستان ایجاد شده است.
این طرح با تلاش جهادگران قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق (ع) و با نظارت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به اجرا در آمد.
جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر در مراسم افتتاح این طرح گفت: بند سنگی ملاتی چشمه شیرین روستای دهرود سفلی از اوایل اسفند پارسال آغاز شد و اواخر خرداد امسال به پایان رسید.
سرهنگ عبدالرضا دشتی افزود: کمک به بالا آوردن آبهای زیرزمین، استفاده از آبهای ذخیره شده پشت آببند در زمینهای کشاورزی و جلوگیری از ورود سیل به روستا از جمله مهمترین اهداف ساخت این آببند به حساب میآید.
مسئول معاونت زیرساخت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق (ع) نیز گفت: کار تحقیقی این طرح، در مدت زمان دو تا سه ماه با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان صورت گرفت.
خسروانی افزود: این سازه، نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب ظرفیت دارد.
در بالادست بند سنگی ملاتی چشمه شیرین روستای دهرود سفلی، بند سنگی ملاتی که اداره کل منابع و آبخیزداری ساخته قرار دارد، که با توجه به آبگیری کامل آن در پارسال، تبدیل به تالاب شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت،حالا دو هزار بچه ماهی با هدف تقویت زیستگاه و همچنین اشتغال آبخیزنشینان، در این تالاب رها شده است.









