بیشترین تصادفات ویژه در جاده‌های شمال استان
بیشترین تصادفات ویژه در جاده‌های شمال استان

ندای استان:مسئول اتاق بحران سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: بیش‌ترین حوادث ترافیکی ویژه در محور‌های بوشهر-گناوه و گناوه- دیلم در شمال این استان رخ داده است.

به گزارش ندای استان، سکینه ارجمندی افزود: حوادث ویژه شامل حوادثی می‌شوند که بیشتر از پنج مصدوم یا بیشتر از دو نفر فوتی داشته باشند که در سه ماه نخست امسال، ۸۱ مورد حادثه ویژه در استان داشته‌ایم که مهمترینشان حوادث ترافیکی بوده‌اند.

در همین حال رئیس سازمان اورژانس استان بوشهر گفت: تکنسین‌های اورژانسدر سه ماه امسال، ۹ هزار و ۸۷۴ مأموریت انجام داده‌اند که سه هزار و ۵۴۲ مورد یعنی نزدیک به ۳۶ درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی، بوده است.

دکتر عبدالرحیم دادجو افزود: پنج هزار و ۸۰۲ مورد از ماموریت‌های اورژانس در بهار امسال شهری و چهار هزار و ۷۲ مورد نیز جاده‌ای بوده است.

وی ادامه داد: میانگین زمانی رسیدن اورژانس بر بالین بیمار در مأموریت‌های شهری ۴ دقیقه و در مأموریت‌های جاده‌ای ۷ دقیقه است.

رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر بیان کرد: این سازمان با داشتن یک بالگرد، ۳۳ پایگاه جاده‌ای و ۱۹ پایگاه شهری اورژانس به همراه ۹۶ دستگاه آمبولانس و ۳۷۰ تکنسین و امدادگر، به مصدومان و بیماران اورژانسی خدمات ارائه می‌کند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today