افزایش داوطلبان کنکور در استان/زنان جلوتر از مردان
افزایش داوطلبان کنکور در استان/زنان جلوتر از مردان

ندای استان:نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در بوشهر گفت: ۱۸ هزار و ۴۲ داوطلب بوشهری امسال در آزمون سراسری شرکت می‌کنند که این تعداد نسبت به پارسال بیش از ۱۸ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ندای استان، علی پاکیزه با اشاره به اینکه آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در همه شهرستان‌های استان بوشهر برگزار می‌شود افزود: این آزمون ساعت ۸ صبح فردا (پنجشنبه ۱۳ تیر) با آزمون گروه ریاضی و فنی و علوم انسانی آغاز می‌شود که در گروه ریاضی و فنی هزار و ۷۱۴ مرد و ۶۲۲ زن و در گروه علوم انسانی دو هزار و ۶۱۸ زن و هزار و ۱۰۸ مرد شرکت دارند.

وی اضافه کرد: عصر پنج‌شنبه نیز از ساعت ۱۵:۳۰ داوطلبان گروه هنر که شامل هزار و ۱۵۴ زن و ۳۶۲ مرد هستند، در این رقابت علمی شرکت خواهند کرد.

نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در بوشهر از برگزاری آزمون گروه علوم تجربی در صبح جمعه خبرداد و گفت: داوطلبان این گروه با حدود ۴۵ درصد بیشترین تعداد داوطلبان آزمون سراسری را تشکیل می‌دهند و شامل پنج هزار و ۴۵۵ زن و دو هزار و ۶۳۰ مرد هستند.

وی ادامه داد: آخرین گروهی که در آزمون سراسری شرکت می‌کنند گروه زبان‌های خارجی است که آزمون این گروه عصر جمعه با شرکت هزار و ۵۵۰ زن و ۸۲۹ مرد برگزار می‌شود.

پاکیزه بیان کرد: در مجموع امسال ۱۸ هزار و ۴۲ داوطلب بوشهری در آزمون سراسری شرکت می‌کنند که ۱۱ هزار و ۳۹۹ نفر زن و ۶ هزار و ۶۴۳  نفر مرد هستند یعنی ۶۳ درصد داوطلبان را زنان و ۳۷ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

وی از داوطلبان به ویژه کسانی که محل برگزاری آزمونشان دانشگاه خلیج فارس تعیین شده است خواست یک ساعت پیش از آزمون در محل برگزاری حضور داشته باشند.

پارسال ۱۵ هزار و ۲۱۳ داوطلب بوشهری در آزمون سراسری شرکت کردند.

 

منبع:خبرگزاری صداوسیما

Visited 1 times, 1 visit(s) today