فضاهای ورزشی در محلات بوشهر توسعه می‌یابد
فضاهای ورزشی در محلات بوشهر توسعه می‌یابد

ندای استان:رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: فضاهای ورزشی در محلات مختلف شهر بوشهر توسعه می‌یابد.

به گزارش ندای استان به نقل از مهر، ابوذر دهدار صبح چهارشنبه در دیدار با مدیران باشگاه نادری بوشهر اظهار داشت: این باشگاه یکی از باشگاه‌های قدیمی است که در رشته های مختلف به فعالیت می پرداخته است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با تاکید بر جایگاه ورزش در ارتقاء سلامتی شهروندان بیان کرد: ما در شورای پنجم در زمینه حمایت از ورزشکاران و توسعه فضاهای ورزشی در محلات توانستیم قدمهای خوبی برداریم.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راهکار در خصوص بردن ورزش به محلات فراهم کردن دسترسی مردم به امکانات ورزشی و تقویت ورزش محلات است که زمین های ورزشی محلات بهترین مکان برای این امر است که یک نمونه آن زمین ورزشی نادری در محله امام زاده است.

دهدار اضافه کرد: شورا هر چند متولی اصلی ورزش نیست اما در راستای ایجاد شادابی و نشاط در جامعه در حد توان از ورزشکاران حمایت کرده و از مسئولین استان درخواست داریم برای توسعه فضاهای ورزشی در محلات که نقش بسیار مهمی در ایجاد شادابی و نشاط در جامعه خواهد داشت اعتبارات خاصی اختصاص دهند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today