طرح نشاط و امید هفتگی در شهرستان بوشهر اجرا شود
طرح نشاط و امید هفتگی در شهرستان بوشهر اجرا شود

ندای استان:فرمانداربوشهر گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اجرای طرح نشاط و امید به صورت هفته‌ای از اولویت‌های این شهرستان است.

به گزارش ندای استان،عباس جمشیدی روز دوشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر افزود: اجرای طرح نشاط و امید و برگزاری شب های فرهنگی بوشهر از جمله راهکارهای مهم برای غنی سازی اوقات فراغت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است باید در این مسیر با هم افزایی دستگاه‌های اجرایی گام برداریم.

جمشیدی اضافه کرد: با وجود اهمیت تربیت انسان‌ها اما عمده توجه مسئولان به اجرای پروژه‌های زیرساختی است.

وی تاکید کرد: لازمه کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه هم افزایی، اعتقاد واخلاص همه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی است که باید در این مسیر گام بردارند.

جمشیدی اضافه کرد: همه طرح‌ها و برنامه‌ها نیازمند منابع مالی نیستند بلکه تنها با برنامه ریزی، پیگیری، مراقبت و استمرار می‌توان پروژه‌های مربوط به کاهش آسیب‌های اجتماعی را پیش برد.

وی ادامه داد: امروز اجرای طرح‌های فرهنگی در قالب طرح نشاط و امید اجتماعی از جمله مطالبه‌های مردم در محله‌های مختلف است که باید مورد توجه قرار گیرد.

جمشیدی اضافه کرد: ما باید با داشته‌هایمان، واقعیت‌ها و مطابق ظرفیت‌های موجود برای جوانان و خانواده‌ها کار کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح اوقات فراغت گفت: طرح اوقات فراغت بهترین فرصت برای ارائه آموزش‌های مؤثر و مفید برای جوانان است که در این ارتباط منجسم کار کردن می‌تواند کارساز باشد.

جمشیدی گفت: مردم این سرزمین شایسته و مستحق ارائه هر خدمتی هستند به همین دلیل مسئولان باید نهایت تلاش خود را در بخش‌های مختلف برای ارائه هرچه بهتر خدمات بکار گیرند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today