ندای استان:فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در ۲ ماهه امسال ۴۱ نفر متخلف شکار و صید در این استان دستگیر شدند.
به گزارش ندای استان،سید احسان موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از متخلفان شکار غیرمجاز پرندگان ۴۰ قطعه (شامل تیهو و اردک)، زنده گیری پرندگان ۱۱ قطعه (شامل تیهو، بلدرچین، سهره طلایی و کبک) کشف شد که موارد زنده گیری شده پس از تیمار به دامان طبیعت برگردانده شدند.
وی بیان کرد: شکار غیرمجاز پستانداران ۳۰ رأس (شامل قوچ و میش، کل و بز، آهو و تشی) و زنده گیریپستاندارن سه رأس آهو از دیگر کشفیات یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر از متخلفان شکار و صید است.
موسوی یادآورشد: از متخلفان همچنین ۱۱۳ مورد ادوات شامل فشنگهای جنگی و ساچمه زنی و گلوله زنی، دوربین چشمی، دام پرنده گیری نیز کشف و ضبط شده است.
وی گفت: همچنین ۱۰ قبضه سلاح شامل چهار سلاح مجاز، پنج سلاح غیرمجاز و یک قبضه سلاح جنگی نیز از متخلفان کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: بنا به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم با درایت محیط بانان، همیاران و افزایش تعداد گشتها تعداد ۶ نفر متخلف شکار و صید نیز قبل از هرگونه اقدام به شکار دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
موسوی افزود: بی شک این تلاشها بدون همکاری و مشارکت قضات، همیاران محیط زیست، شوراهای شهر و روستا، دهیاران و اهالی رسانه به نتیجه نمیرسید.
وی ادامه داد: امید است مشارکت جوامع محلی در این زمینهها همراه با کسب آموزشهای لازم افزایش یابد.









