مدیرانی که پاسخگو نیستند،در رسانه ها معرفی تا برخورد انضباطی با آنها صورت بگیرد
مدیرانی که پاسخگو نیستند،در رسانه ها معرفی تا برخورد انضباطی با آنها صورت بگیرد

ندای استان:معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر گفت: مدیران غیر پاسخگو در رسانه‌ها معرفی شوند تا برخورد لازم صورت گیرد.

به گزارش ندای استان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، مجید خورشیدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر در بازدید از دفتر هفته نامه و پایگاه اطلاع رسانی «خلیج فارس» اظهار داشت: مدیران عاقل خود را از رسانه محروم نمی کنند و قطعا مدیری که چنین رویه ای دارد، عملکرد قابل عرضه به افکار عمومی ندارد.

وی یادآور شد: یکی از برنامه های معاونت سیاسی استانداری ارتباط با رسانه ها است و این روند ادامه می یابد.

کمترین چالش کارگری را داریم

رئیس کمیسیون کارگری استان در پاسخ به سوالی درباره نگرانی هایی که پیرامون تعدیل نیروهای کارخانه صدرا بوشهر از تیرماه سالجاری به دلیل نبود پروژه مطرح می شود و تعویق در پرداخت چندماهه حقوق کارگران این شرکت، اظهار داشت: روز گذشته مدیریت شرکت صدرا تغییر کرده و باید اجازه داد تا این مدیریت برنامه های خود را انجام دهد، ضمن اینکه مدیریت استان پیگیری هایی در این خصوص در تهران داشته و انتظار می رود وضعیت کارگری این مجموعه با چالش مواجه نشود.

خورشیدی با بیان اینکه استان بوشهر از نظر چالش های کارگری کمترین مشکل را در کشور دارد، ادامه داد: این درحالی است که مجموعه های صنعتی بزرگی نظیر ۷۰ هزار نیرو در پارس جنوبی داریم که تلاش شده معوقات به کمترین میزان برسد، طوری که کمترین محیط صنعتی در استان داریم که بیش از یک ماه معوقه مزد کارگران داشته باشد.

وی ادامه داد: در صورت اینکه مجموعه ای کارگری ۲ ماه حقوق کارگران عقب بماند به عنوان کانون بحرانی می دانیم، از این رو تلاش شده در کمیسیون کارگری از انباشت معوقات و مطالبات کارگری جلوگیری شود.

مدیرانی که پاسخگو نیستند، در رسانه ها معرفی تا برخورد انضباطی با آنها صورت بگیرد

معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر درباره این پرسش که دسترسی به برخی مدیران استانی برای پاسخگویی به مشکلات و مطالبات عمومی دشوار یا با تاخیر زیاد همراه است تصریح کرد: تقویت ارتباط مدیران با رسانه ها و بیان عملکردها مورد تاکید استاندار بوده و در شاخص های ارزیابی مدیران نیز لحاظ شده است، همچنین در این راستا در مراسم تجلیل از روابط عمومی دستگاههای برتر استاندار شخصا حضور یافتند که نشان از تاکید بر ارتباط با رسانه هاست و این مهم ادامه می یابد.

خورشیدی ادامه داد: رسانه ها نام مدیرانی که در پاسخگویی و ارائه اطلاعات به رسانه ها همکاری ندارند و ناکارآمد هستند را معرفی کنند و بنده قول می دهم بررسی و برخورد انضباطی لازم صورت می گیرد، چرا که مدیر عاقل نباید خود را از رسانه دور کند و اگر این رویه وجود داشته باشد، نشان از این دارد که عملکردی برای عرضه ندارد.

اصرار استانداری برای انتصاب مدیران غیربومی واقعیت ندارد

معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر اظهار داشت: در انتصابات، توانمندی ملاک است و آمارها نیز نشان نمی دهد که در انتصابات استان نیروهای غیربومی نسبت به قبل تفاوت معناداری پیدا کرده است.

خورشیدی ادامه داد: البته برخی زمان ها شرایط ایجاب می کند که از سرمایه های مدیریتی کل کشور در استان استفاده شود، همچنان که امروز مدیرانی از بوشهر در سطح استان های کشور فعالیت دارند، ولی مجددا عرض می کنم اینکه گفته شود استانداری بر چهره های غیربومی برای مدیرکلی اصرار دارد واقعیت ندارد و تلاش می شود حداکثر انتصابات از فرزندان همین استان باشد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today