ندای استان: کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته رطوبت هوا در عسلویه به ۹۳ درصد رسید که بیشترین میزان دراین استان بود.
به گزارش ندای استان،علیرضا بهادری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت شهرهای دیر، بوشهر، خارگ، گناوه و دیلم به ترتیب رطوبت ۹۰، ۸۸، ۷۹، ۷۳ و ۵۰ درصدی را تجربه کردند.
وی یادآور شد: در روز گذشته دمای هوا در شهر برازجان برای دومین روز متوالی به ۴۶ درجه رسید و دما در چهار شهر دیگر استان نیز به فراتر از ۴۰ افزایش یافت.
بهادری اضافه کرد: در این مدت عسلویه، خورموج، اهرم و جم به ترتیب با دمای ۴۴، ۴۳، ۴۲ و ۴۱ درجه را تجربه کردند.
وی ادامه داد: بررسی نقشه های هواشناسی نشان دهنده آرامش نسبی جو و دریا در ۴۸ ساعت آینده و تداوم هوای گرم و مرطوب در سطح استان است.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: برای ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی و در ارتفاعات گاهی افزایش ابر پیش بینی شده است.
بهادری افزود: در این مدت جهت وزش باد بطور غالب شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت هشت تا ۲۸ و در ساعاتی از بعد از ظهر گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و از فردا جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت ۸ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می شود.
وی گفت: برای ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۶۰ و گاهی ۹۰ سانتی متر پیش بینی شده است.
بهادری یادآور شد: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ساعت ۰۵:۴۸ بامداد، جزر اول ساعت ۱۱:۳۰، مد دوم ساعت ۱۶:۵۸ و جزر دوم ساعت ۲۳:۲۷ خواهد بود.









