۲ شرکت خدماتی و عمرانی گناوه کارآفرین برتر شناخته شدند
۲ شرکت خدماتی و عمرانی گناوه کارآفرین برتر شناخته شدند

خبر استان:رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناوه گفت: شرکت های ‘بندرسازان’ و ‘پسکرانه’ گناوه در سیزدهمین جشنواره تعاونی‌ها و کارآفرینان برتر استان بوشهر، به عنوان کارآفرینان برتر سال ۹۷ انتخاب شدند.

به گزارش خبر استان،حسن غلامی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: شرکت تعاونی بندرسازان گناوه به عنوان تعاونی برتر ملی و استانی و پسکرانه (پی ساز حیات داود) به دلیل عملکرد خوب به عنوان یکی از کارآفرینان برتر استانی برگزیده شدند.
وی اظهارداشت: شرکت بندرسازان گناوه به عنوان کارآفرین برتر کشوری نیز انتخاب شد که در شهر یزد در آیینی به عنوان نماینده گناوه و استان بوشهر مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
غلامی گفت: این ۲ واحد براساس ارزیابی های صورت گرفته توسط بازرسان کشوری و استانی به این موفقیت نایل شدند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناوه افزود: شرکت تعاونی بندرسازان گناوه به مدیرعاملی ‘حسین خدری’ در زمینه خدمات گمرکی و بندری و شرکت پسکرانه با مدیریت ‘منصور گرگی پور’ در زمینه پروژه های عمرانی و صنعتی فعالیت دارند.
وی یادآورشد: معرفی تعاونی‌ها و کارآفرینان برتر همه ساله به مناسبت هفته تعاون در استان بوشهر برگزار می‌شود که شهرستان گناوه در هر دوره یک نماینده برتر داشته است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today