ندای استان:مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خئمات ایمنی شهرداری گناوه گفت:انفجار انشعاب گاز در یکی از خیابان های گناوه یک مصدوم بر جا گذاشت.
به گزارش ندای استان،ولی سیفی ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیش از ظهار امروز در ساعت ۱۰ و ۲۹ دقیقه انفجار و آتش سوزی انشعاب گاز درفرعی خیابان ارشاد گناوه رخ داد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گناوه افزود: این حادثه در حین گودبرداری جهت انشعاب فاضلاب منزل مسکونی رخ داد که پس ازبرخورد به انشعاب گاز انفجار صورت گرفت.
وی ادامه داد: در این حادثه یک نفر از کارگران ازناحیه صورت مصدوم که برای طی مراحل درمانی توسط اورژانس به بیمارستانسوانح وسوختگی گناوه اعزام شد.
سیفی گفت: از شهروندان محترم درخواست می شود قبل ازهرگونه حفاری استعلامات لازم رااز ادارات زیربط اخذ کنند تاشاهد چنین حوادث ناگواری نباشید.








