صادرات کالاهای غیرنفتی ازبندردیر۳ برابر شد
صادرات کالاهای غیرنفتی ازبندردیر۳ برابر شد

ندای استان: سرپرست اداره بندر و دریانوردی دیر گفت: کارکرد تجاری این بندر با ۳۵۰هزارتن صادرات کالاهای غیرنفتی در سال گذشته نسبت به سال ۹۶ سه برابر شده است.

به گزارش ندای استان،مهدی رخش خورشید روزپنجشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: این بندر درزمینه صادرات کالاهای غیرنفتی فعالیت خوبی دارد واین رشد صادرات پس از ارتباط با کشور قطر دراین بندر اتفاق افتاده است.
وی اضافه کرد: دیر در میان بنادر تابعه استان بوشهر در صادرات غیرنفتی پس از بندر بوشهر رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
سرپرست اداره بندر و دریانوردی دیر یادآورشد: سال گذشته ۳۵۰ هزارتن کالا از این بندر به خارج کشور بویژه قطر صادر شده که عمده صادرات لوازم ساختمانی، میوه و تره بار بوده است.
وی گفت: هم اکنون ۱۳۰ شناور لنج، ۲۰ شناور فلزی لندی گراف و یدک بارکش در زمینه تجاری فعال هستند.
رخش خورشید درباره زیرساخت های بندردیر اظهارداشت: برای ایمنی بندر فعالیت خوبی شده راه اندازی یک موتورخانه با هشت دکل آتش نشانی در اسکله تجاری و یک شناور آتشخوار در دریا فعال است که محافظت خوبی از شناورها دارد.
وی گفت: شناور ناجی مستقر در بندر دیر برای نجات خدمه و شناورهایی که در دریا دچار حادثه می شوند امکان خوبی است.
رخش خورشید افزود: برج کنترل دریایی مستقر در بندر دیر برای کنترل ترافیک ورود و خروج شناورها در این بندر برای تجسس و نجات دریایی پیام شناورها را می گیرد و بصورت شبانه روز فعال است.
بندردیر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today