۱۰۰کیلوگرم تریاک در بوشهر کشف شد
۱۰۰کیلوگرم تریاک در بوشهر کشف شد

ندای استان:فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این استان خبر داد.

به گزارش ندای استان،سردار خلیل واعظی در این ارتباط اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان بوشهر با انجام تحقیقات شبانه‌روزی برای اجرای طرح برخورد با عناصر اصلی توزیع موادمخدر و با چتر اطلاعاتی از انتقال محموله موادمخدر به استان‌های جنوبی مطلع شدند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر بیان کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر استان بوشهر با همکاری ماموران انتظامی شهرستان دیلم یک دستگاه خودرو سواری حامل موادمخدر را شناسایی و در عملیاتی هماهنگ در ایستگاه بازرسی شهید موسوی دیلم متوقف کردند.

وی گفت: در بازرسی از خودرو  ۱۰۰ کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک که به‌صورت حرفه‌ای جاساز شده بود، کشف و یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today