هلال احمر «جم» مقام اول جشنواره احسان کشور را کسب کرد
هلال احمر «جم» مقام اول جشنواره احسان کشور را کسب کرد

knhd hsjhk:رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جم از کسب رتبه اول کشوری از بین شعب جمعیت هلال احمر در جشنواره ملی احسان خبرداد.

به گزارش ندای استان،احمد یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرستان جم، اظهار داشت: نتایج سومین دوره جشنواره ملی سرود و ‌تئاتر کانون‌های دانش آموزی هلال احمر اعلام شد که اعضا کانون‌های دانش آموزی شهرستان جم توانستند به نتایج درخشان در سطح کشوری دست پیدا کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جم افزود: جشنواره احسان با موضوع سرود، نمایش و خاطره‌گویی در دو مقطع سنی ۵ تا ۱۲ سال و ۱۲ تا ۱۸ سال برگزار شد که هدف از این جشنواره آشنایی دانش آموزان با فرهنگ احسان، نیکوکاری و نوع دوستی است که شهرستان جم توانست مقام اول این جشنواره را کسب کند.

وی با تقدیر از مجموعه آموزش و پرورش شهرستان جم برای همراهی و همکاری و ترغیب دانش آموزان جهت نهادینه کردن فرهنگ احسان و نیکوکاری با ابراز امیدواری گفت: با این برنامه‌های فرهنگی بتوانیم جامعه‌ای نیکوکار و سالم و بدون از هر گونه آسیب اجتماعی و فقر داشته باشیم.

یزدانی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر شهرستان جم در دومین دوره جشنواره احسان نیز به نتایج درخشانی دست یافته بود تصریح کرد: در سومین دوره این جشنواره دبیرستان شهید باقری در رشته نمایش و مجتمع نخبگان در رشته خاطره‌گویی هر دو از شهرستان جم مقام اول کشور را کسب کردند.

وی افزود: مقام دوم و چهارم خاطره‌گویی نیز توسط دبستان امید ایران و مقام سوم خاطره‌گویی بانوان نیز توسط دبیرستان حضرت مریم شهرستان جم کسب شد و در مجموع، شهرستان جم با ۳۲۸ عدد آثار ارسالی، همدان با ۵۶ و استان قم با ۳۹ اثر موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم این مسابقات شدند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today