تخلیه کالای تجاری در کنگان به قوت خود باقی است
تخلیه کالای تجاری در کنگان به قوت خود باقی است

ندای استان:رئیس اداره بندر و دریانوری کنگان گفت: عملیات تخلیه کالای تجاری در این بندر با رعایت مسائل بهداشتی در حال انجام است و روال عادی خود را طی می‌کند.

به گزارش ندای استان، سید علی اکبر هاشمی رئیس اداره بندر و دریانوری کنگان گفت: عملیات تخلیه کالای تجاری در روز‌های پایانی سال ۹۸ در این بندر با رعایت مسائل بهداشتی در حال انجام است و روال عادی خود را طی می‌کند.

او افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا، عملیات تخلیه کالا‌های تجاری در بندر کنگان با قوت و با رعایت کامل مسائل بهداشتی در حال انجام است و خللی به آن وارد نشده است.

رئیس اداره بندر و دریانوری کنگان تاکید کرد: در شرایطی که به دلیل بیماری فراگیر کرونا خیلی از برنامه‌ها دچار وقفه شده، اما عملیات بندری در کنگان برای تسریع در واردات کالا‌های اساسی به صورت پیوسته در حال انجام است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today