ارزان شده ماهی زیر سایه کرونا
ارزان شده ماهی زیر سایه کرونا

ندای استان:ماهی در بازار بندرگناوه پس از ممنوعیت ورود شناورهای صیادی ایرانی به کشور کویت بدلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در آن کشور، ارزان شده‌است.

به گزارش ندای استان،شیوع ویروس کرونا در کشور با وجود اینکه باعث افزایش قیمت و کمبود برخی میوه‌ها و تره‌بار دارای ویتامین سی (مرکبات، شلغم و لبو و غیره ) و اقلام بهداشتی شده‌است اما برخی از مواد غذایی از جمله ماهی را که بخش عمده آن پیش از این به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شد، به دلیل بسته شدن دروازه ورودی این کشورها روی شناورهای ایرانی برای پیشگیری از شیوع کرونا، ارزان کرده‌است.

براساس بازدید میدانی خبرنگار ایرنا در روزهای اخیر انواع مختلف ماهی در بازار ماهی‌فروشان این بندر به وفور یافت می‌شود و قیمت ماهی مرغوب برحسب نوع آن بین ۲۰ تا  ۶۰ درصد در چند روز اخیر کاهش یافته‌است.

نرخ ماهی در این بندر تا قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور، بدلیل شرایط اقتصادی و تورم، رشد فزاینده و چند برابری داشت و باعث شده بود که بیشتر مردم توانایی خرید این آبزی را نداشته و در سفره غذایی از آن محروم شوند.

قیمت ماهی بحدی در این منطقه ساحلی بالا رفته بود که مردم ناچار شدند به جای این آبزی از دیگر مواد پروتئینی نظیر مرغ استفاده کنند.

ماهی‌های با کیفیت این منطقه که مشتریان زیادی دارد  شامل شوریده، سنگ‌سر، سرخو، هامور و سبیتی است که  قیمت یک کیلوگرم از انواع آن بین۶۰۰  تا یک میلیون و ۲۰۰  هزار ریال رسیده بود اما اکنون این قیمت‌ها با کاهش چمشگیری مواجه شده است.

هم اینک قیمت یک کیلوگرم ماهی هامور که پیشتر ۱۲۰ هزار تومان در بازار ماهی فروشان گناوه فروش می‌رفت به حدود ۵۰ هزار تومان رسیده‌است.

همچنین نرخ ماهی‌های سنگسر از ۶۵ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان، شعری از ۴۵ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان ، شانک از ۵۰ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان و سبیتی از ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰ هزارتومان کاهش یافته‌است.

مدیرعامل تعاونی صیادان گناوه با تایید کاهش قیمت ماهی در بازار ماهی فروشان این بندر گفت: ممنوعیت ورود ماهی صادراتی ایران به کشور  ویت که بدلیل ویروس کرونا اعلام شد، باعث شده‌است تا بر کاهش قیمت این آبزی اثر گذاشته و در بازار به وفور یافت شود.

عبدالله بویراتی افزود: قیمت ماهی هم اکنون در بازار ماهی فروشان براساس نوع آن بین ۲۰ تا ۶۰ درصد کاهش یافته‌است که درصورت تداوم ممنوعیت به کشور کویت این روند پایین‌تر خواهد رسید.

وی یادآورشد: ۱۳۰ قایق و ۱۸ شناور در این شهرستان به صیادی مشغول هستند.