ندای استان: “غلامحسین کرمی” با کسب حد نصاب آرای رای دهندگان حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان و”ابراهیم رضایی” از حوزه دشتستان به عنوان منتخب مردم این حوزه در مجلس شورای اسلامی مشخص شد.
به گزارش ندای استان،عبدالله نادری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان ۶۸ هزار ۴۵۷ رای صحیح به صندوق ها واریز شد که غلامحسین کرمی با ۲۹ هزار و ۵۷ رای از مجموع این آرا به عنوان منتخب مردم این حوزه به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
وی افزود: میزان مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان ۶۷ درصد است.
فرماندار مرکز حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان اضافه کرد: همچنین علی زینبی با ۱۹ هزارو ۹۷۲ رای ، عبدالصمد دولاح ۱۰ هزار و ۴۰ رای ، علی اکبر خورموجی ۲ هزارو ۵۶۸ رای ، محدثه دولاح با یکهزار و ۹۶۰ رای ، نورالله جمالی یکهزارو ۶۲۶ رای ، عبدالکریم سعیدی یکهزار و ۹۴ رای، حسن بارانی یکهزارو ۲۸ رای، فرامرز صیادی ۴۴۲ رای، ریحانه قاسمی ۲۹۷ رای، علیرضا قائدی حقیقی ۱۷۱ رای، سید رضا موسوی ۱۵۲ رای و عبدالحسین زارعی با ۵۰ رای به ترتیب آرا پس از منتخب مردم این حوزه قرار گرفتند.
فتحالله نوروزی افزود: در حوزه انتخابیه دشتستان ۸۹هزار و ۹۴۱ رای به صندوقها ریخته شد که ابراهیم رضایی با ۳۶ هزار و ۵۸۱ رای از مجموع این آرا به عنوان منتخب مردم این حوزه به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
وی اضافه کرد: میزان مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دشتستان ۵۳ درصد است.
فرماندار دشتستان اضافه کرد: همچنین غلامرضا مختاری با ۱۳ هزار و ۹۰۰ رای، محمد رضا دهقانفرد با ۱۰ هزار و ۵۶۷، ایرج مزارعی با هشت هزار و ۱۶۸، علی احمد زاده با چهار هزار و ۵۳۲، علی آذربان سه هزارو ۶۱۳، اصغر صفر پور یکهزار و ۸۵۲، سید حبیب الله بحرالعلوم یکهزار و ۷۹۴، ابراهیم افسر دیر یکهزار و ۷۳۱، سلیمه رستمی ۷۵۴ رای به ترتیب آرا پس از منتخب مردم این حوزه قرار گرفتند.









