شناوری با هزار و ۸۴۲ گوشی همراه قاچاق در گناوه توقیف شد
شناوری با هزار و ۸۴۲ گوشی همراه قاچاق در گناوه توقیف شد

ندای استان:فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک فروند شناور حامل بیش از ۱۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر گناوه خبر داد.

به گزارش ندای استان،سردار ولی‌اله رضایی‌نژاد گفت: دریابانان بندر گناوه در راستای طرح کنترل نوار مرزی و جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق، به یک فروند شناور در آب‌های خلیج فارس مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

وی افزود: مرزبانان در بازرسی از شناور توقیفی ، یک هزار و ۸۴۲ تلفن همراه، ۳۱ قبضه تفنگ بادی، ۵ عدد پایه تفنگ بادی و ۹ دستگاه دوربین شکاری قاچاق کشف کردند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر با اشاره به دستگیری ۲ قاچاقچی، افزود: برابر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی کالای مکشوفه ۱۳ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال برآورد شده که است که پس تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

سردار رضایی نژاد افزود: مرزبانان شبانه روز با هوشیاری کامل نوار مرزی را کنترل دارند و به هرگونه ورود و خروج کالای قاچاق حساس بوده و با افراد خاطی به طور جد برخورد خواهند کرد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today