ندای استان:رئیس کانون شورای اسلامی کار استان بوشهر گفت: با وجود صنایع بزرگ موجود در استان بوشهر اما ۹۵ درصد نیروهای کارگر استان بوشهر دارای قرارداد موقت کار هستند و هیچ امنیت شغلی ندارند.
به گزارش ندای استان به نقل از فارس، عباس قاسمیمنش روز دوشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار داشت: نبود امنیت شغلی و وجود قراردادهای موقت کار از جمله مشکلات صنفی کارگران است.
استفاده شرکتهای استان از نیروهای بازنشسته
رئیس کانون شورای اسلامی کار استان بوشهر بیان کرد: استفاده شرکتها از نیروهای بازنشسته به دلیل مجبور نبودن به پرداخت حق بیمه از دیگر مشکلاتی است که باعث شده نیروهای جوان استان بیکار بمانند.
وی بر ضرورت بهروز شدن آموزشهای کارگران و تقویت آموزشهای فنی و حرفهای در استان تأکید کرد و اضافه کرد: بخش درمان به عنوان ویترین سازمان تأمین اجتماعی است با وجود پرداخت حق بیمه اما کمبودهای زیادی در این بخش وجود دارد و خدمات ارائهشده در این بخش مناسب نیست.
وی اظهار داشت: تا زمانی که مشکلات جامعه کارگری و معیشتی این قشر برطرف نشود روحیهای وجود ندارد که بتوانند از فضاهای ورزشی و سایر موارد دیگر استفاده کنند.
قاسمیمنش گفت: به دلیل نبود بازار کار مناسب با وجود تأسیسات عظیم نفت و گاز در استان بوشهر نیروی جوان با اطمینان از آموزشهای فنی و حرفهای استقبال نمیکند.








