آب شرب شهرستان دیر سالم است
آب شرب شهرستان دیر سالم است

ندای استان:رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: نتایج یک هزار و ۴۹ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی، حاکی از سلامت آب شرب شهرستان دیر است.

به گزارش ندای استان به نقل از فارس، احمد آخوندی امروز در بازدید از آزمایشگاه آب شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اظهار داشت: فرآیند توزیع آب در شبکه آب آشامیدنی شهرستان دیر توسط بازرسان بهداشت محیط به صورت روزانه پایش ، نمونه‌برداری و کلرسنجی می‌شود .

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۸۵۹ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی در شهرستان دیر صورت گرفت که کیفیت آب آشامیدنی در نقاط مختلف این شهرستان در ۷۹ درصد موارد، میزان کلر آزاد باقیمانده در حد استاندارد ملی بود.

وی بیان کرد: نتایج یک هزار و ۴۹ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی، حاکی از سلامت آب شرب شهرستان دیر است.

آخوندی در خصوص آزمایشات شیمیایی آب آشامیدنی این شهرستان نیز اظهار کرد: با توجه به نتایج آزمایش‌های شیمیایی انجام شده ، آب شرب این شهرستان فاقد نیتریت و نیترات بوده و از این حیث سالم گزارش شده است.

وی با بیان اینکه توجه به کیفیت آب آشامیدنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و سلامت شهروندان را تضمین می‌کند، تاکید کرد: نظارت مستمر دستگاه‌های مربوطه به وضعیت سلامت آب شرب الزامی است و ادارات آبفا و آبفار بایستی قبل از هر گونه تغییر در بهره‌برداری از منابع و تغییر در فرآیند توزیع، موضوع را به مسؤولان این شبکه اطلاع دهند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today