پایان کار سارقان سیم برق در بوشهر
پایان کار سارقان سیم برق در بوشهر

ندای استان:رئیس پلیس آگاهی استان از اعتراف سارقان حرفه‌ای سیم برق به ۳۳ فقره سرقت در سطح شهرستان‌های بوشهر و تنگستان خبر داد .

 به گزارش  ندای استان، سرهنگ جوشن سهرابی در جمع خبرنگاران اظهار داشت : در پی وقوع سرقت‌های متعدد سیم برق در سطح شهرستان بوشهر و تنگستان، پلیس آگاهی با همکاری مأموران انتظامی شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی را با جدیت در دستور کار قرار دادند.

 رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر افزود: با رصد اطلاعاتی، انجام گشت‌های نامحسوس و بررسی کارشناسان خبره پلیس آگاهی در صحنه‌های وقوع سرقت، دو نفر از سارقان به نام‌های”ص-ف” و “م- ف” شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه حین سرقت سیم برق در یکی از محلات شهر بوشهر  دستگیر شدند.

وی بیان کرد: متهمان دستگیر شده در تحقیقات پلیس به ۳۳ فقره سرقت سیم برق در سطح شهرستان های تنگستان و بوشهر اعتراف کردند که با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

سهرابی در خاتمه با بیان این که تعامل بین مردم و پلیس موجب به وجود آمدن امنیت پایدار خواهد شد، از هم‌‍‌وطنان خواست هرگونه موارد مشکوک در رابطه با اقدامات مجرمانه افراد شرور و خلافکار را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع داده تا نسبت به شناسایی و دستگیری آنان در اسرع وقت اقدام شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today