نقاط ساحلی استان بیشترین اسکان گردشگران نوروزی را دارند
نقاط ساحلی استان بیشترین اسکان گردشگران نوروزی را دارند

ندای استان: دبیر ستاد تسهیلات نوروزی آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: نقاط ساحلی استان بوشهر بیشترین اسکان گردشگران نوروزی را دارند.

به گزارش ندای استان،حسین زارعی صبح یکشنبه در بازدید از ستاد اسکان شهرستان دیر اظهار داشت: شهرستان‌های ساحلی استان بوشهر دارای جذابیت‌های بسیار زیادی برای مسافران نوروزی و گردشگران هستند.

وی شهرستان‌های گناوه، بوشهر و دیلم را دارای بیشترین میزان اسکان مسافران در نوروز امسال عنوان کرد و افزود: مناطق خارگ، آبپخش و بردخون نیز دارای کمترین میزان اسکان مسافران نوروزی بوده‌اند.

زارعی از فعالیت ستاد اسکان مسافران نوروزی تا پایان هفته جاری خبر داد و اضافه کرد: تا پایان روز گذشته، ۱۵۸ هزار و ۸۷۴ نفر در قالب ۴۴ هزار و ۱۱۳ خانوار در مراکز اسکان فرهنگیان استان پذیرش شده‌اند.

رئیس اداره تعاون و رفاه آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اینکه ۱۴۳ هزار و ۳۶۴ نفر فرهنگی در مدارس و ۳ هزار و ۶۲ نفر در باشگاه فرهنگیان استان اقامت دارند افزود: آمار اسکان نوروزی تاکنون به ۴۴۵ هزار و ۴۵۸ نفر-روز می‌رسد.

زارعی خاطرنشان کرد: به منظور افزایش میزان رضایت‌مندی مهمانان نوروزی از عملکرد ستاد اسکان آموزش و پرورش، تیم‌های بازرسی محسوس و نامحسوس راه‌اندازی شده و فعالیت ستاد اسکان را بررسی می‌کند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today