۴۵۹ میلیارد ریال پروژه میراث فرهنگی استان افتتاح می‌شود
۴۵۹ میلیارد ریال پروژه میراث فرهنگی استان افتتاح می‌شود

ندای استان:سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: در سفر هیئت دولت به استان بوشهر ۸ پروژه در حوزه آثار تاریخی، گردشگری و خدماتی با اعتبار ۴۵۹ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

به گزارش ندای استان،ارغوان مهدی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان بوشهر اظهار داشت: سفر ۲۶ اسفند رئیس جمهور به استان بوشهر آثار و برکات مهمی در بخش‌های مختلف برای توسعه استان به همراه دارد.

وی با بیان اینکه در این سفر در بخش میراث فرهنگی طرح‌های مهمی افتتاح می‌شود افزود: پروژه‌های مهمی در زمینه مرمت و بازسازی ابنیه تاریخی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر از افتتاح طرح مرمت و ساماندهی عمارت مبارکی دربافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد: این عمارت با اعتبار ۲۱۶ میلیارد ریال  با مساحت ۶۷۰ متر مربع، مرمت و بازسازی شده است.

مهدی‌زاده با اشاره به مرمت و ساماندهی مدرسه گلستان گفت: ساختمان اصلی مدرسه گلستان بوشهر با قدمتی در حدود ۲۰۰ سال مربوط به دوره قاجاردر فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که طرح مرمت و ساماندهی آن با اعتبار ۱۴ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

وی، از افتتاح طرح مرمت و ساماندهی قلعه ملک منصورخان شبانکاره با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال خبر داد و تصریح کرد: در سفر هیئت دولت به استان  بوشهر هتل ۲ ستاره در بوشهر با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد ریال در آستانه نوروز افتتاح می‌شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به افتتاح  هتل سنتی بوشهر گفت: این هتل در بافت تاریخی بوشهر قرار دارد که با افتتاح این مرکز خدمات گردشگری ۹ نفر مشغول به‌کار می‌شوند.

مهدی‌زاده با اشاره به افتتاح مجتمع گردشگری تفریحی وحدتیه دشتستان خاطر نشان کرد: این مجتمع گردشگری با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد ریال زمینه اشتغال ۱۵ نفر را فراهم کرده است.

وی، از افتتاح سفره خانه سنتی در دشتی خبر داد و بیان کرد: این مرکز خدمات گردشگری با سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: در این سفر کشتی تفریحی گردشگری سکان طلایی با سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد ریالی در اسلکه صلح آباد بوشهر وارد عرصه فعالیت گردشگری می‌شود.

مهدی‌زاده با بیان اینکه در مجموع برای اجراء و افتتاح طرح‌های یاد شده ۴۵۹ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است خاطر نشان کرد: با افتتاح این طرح‌ها زمینه اشتغال ۵۵ نفر در شهرهای مختلف فراهم می‌شود.

وی، از آغاز عملیات اجرایی هتل ۵ ستاره پیشگامان بوشهر خبر داد و افزود: این پروژه در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در  بزرگراه امام علی (ع) بوشهر با سرمایه‌گذاری یک‌هزار میلیارد ریال عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today