افزایش ذخیره آب سدها با بارندگی‌های مناسب
افزایش ذخیره آب سدها با بارندگی‌های مناسب

ندای استان:مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: بارندگی‌های مناسب امسال باعث افزایش ذخیره‌سازی آب پشت سدهای تامین کننده آب استان شده است.

به گزارش ندای استان، شاهپور رجایی بیان کرد: تاکنون ۲۱۳میلیون مترمکعب آب پشت سد رییسعلی دلواری ذخیره‌سازی شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۱۰میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

وی افزود: در بارندگی اخیر هم ۵۰میلیون مترمکعب آب وارد سد رییسعلی دلواری شد و خوشبختانه اکنون به وضعیت پایداری در این سد رسیده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر به میزان آب سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد از منابع تامین کننده آب شرب استان نیز اشاره کرد و گفت: با بارندگی‌های مناسب امسال ۷۵ درصد حجم سد کوثر آبگیری شده و ذخیره آب این سد اکنون به بیش از ۴۳۰میلیون مترمکعب رسیده است.

وی با اشاره به خشکسالی‌ سال‌های گذشته و کمبود شدید آب در استان تصریح کرد: با برداشت متناسب با فصل کشت، حفر چاه‌های جدید، استفاده ازآبشیرین‌کن‌ها و برخورداری بیشتر از آب خط کوثر می‌توان مشکلات کمبود آب در استان را تا حد زیادی کنترل و مدیریت کرد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر هم گفت:آمارها نشان می‌دهد از ابتدای سال زراعی یعنی اول مهر امسال تاکنون میانگین بارندگی در استان ۲۷۵ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین بلندمدت ۳۲درصد افزایش داشته است.

زهرا راستگو خاطرنشان کرد: بیشترین بارش‌های امسال مربوط به شهرستان گناوه با ۳۴۴ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلند مدت ۴۷درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد:کمترین بارش‌ها نیز در شهرستان عسلویه با ۱۲۶میلی متر بوده که که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶درصد کاهش بارندگی داشته است.

کارشناس هواشناسی استان با اشاره به پیش‌بینی تداوم بارش‌ها در سال زراعی جاری گفت: هرچند در اسفند ماه شاهد کاهش بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلند مدت خواهیم بود اما پیش‌بینی می‌شود بارندگی‌ها در فروردین افزایش یابد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today