۸۲ درصد شهرستان جم جمعیت کارگری است
۸۲ درصد شهرستان جم جمعیت کارگری است

ندای استان:رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان جم گفت: با جذب و استخدام بازرس کار روند بازرسی و بررسی نحوه اجرای مقررات قانون کار در کارگاه‌های مشمول مطلوب تر و بازرسی‌های موردی و ادواری افزایش و حوادث نیز کاهش یافته است.

به گزارش ندای استان،ایرج محبی زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم، اظهار داشت: این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت آن را رهبری کرد و به فرجام رساند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان جم افزود: امام راحل برای حفظ  انقلاب با تمام وجود تلاش کرد، انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود که در آن مردم با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند.

وی با بیان اینکه جمعیت کارگری شهرستان جم ۸۲ درصد این شهرستان را شامل می‌شود تصریح کرد: هم اکنون تعداد ۱۴۶۰۷ نفر کارگر در شهرستان شاغل می‌باشند که با افراد تحت تکفل و با احتساب خانوار ۴ نفره به کل جمعیت ۷۱۰۰۰ نفری شهرستان ، ۸۲% از جمعیت شهرستان را شامل می‌شود.

محبی زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در گذشته در این شهرستان فقط ۲ تشکل صنفی کارگری و کارفرمایی بوده است ولی در دولت تدبیر و امید رشد فزاینده‌ای داشته و هم اکنون ۶ تشکل فعال می‌باشد.

وی اظهار داشت: با جذب و استخدام بازرس کار روند بازرسی و بررسی نحوه اجرای مقررات قانون کار در کارگاه‌های مشمول مطلوب تر و بازرسی‌های موردی و ادواری افزایش و حوادث نیز کاهش یافته است.

محبی زاده تصریح کرد: یکی از پارامترهای اصلی در حفظ اشتغال موجود و پایداری مشاغل میزان مقرری بگیران بیمه بیکاری می‌باشد که به نسبت تعداد شاغلین (۱۴۶۰۷ نفر) در شهرستان فقط تعداد  78 نفر از بیمه بیکاری استفاده می‌نمایند.

وی بیان کرد: علی رغم رشد فزاینده جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی که جویای کار هستند نسبت شاغلان به جمعیت بیکار از ۶۳ درصد درسال ۱۳۹۱ به ۸۳ درصد درسال ۱۳۹۷ رسیده است .

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان جم گفت: تعداد جلسات کارگروه اشتغال شهرستان به منظور هماهنگی و اشتراک مساعی تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرستان با هدف رفع بحران بیکاری از سال ۱۳۹۱ تا کنون به بیش از دو برابر رسیده است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today