کشف ۷۴۴ میلیارد تومان کالای قاچاق در استان
کشف ۷۴۴ میلیارد تومان کالای قاچاق در استان

ندای استان:رئیس پلیس استان بوشهر از کشف ۷۷۴ میلیارد تومان کالای قاچاق در استان خبرداد و گفت: این کشفیات در ۱۰ ماه امسال محقق شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲۷ درصد افزایش دارد.

به گزارش ندای استان به نقل از تسنیم، سردار خلیل واعظی بعدازظهر امروز در جمع خبرتگاران در بوشهر از امنیت پایدار در استان خبرداد و اظهار داشت: امنیت و احساس امنیت در استان بوشهر حکم‌فرما است که تحقق این مهم با مشارکت همگانی مردم بوده است.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با تاکید بر مبارزه با تخلفات و جرایم از رشد ۳۰  درصدی دستگیری سارقان در استان خبرداد و بیان کرد: در ۱۰ ماه امسال ۶۸ باند سازمان یافته  جرایم متلاشی شده که در اجرای  مقابله با سارقان ۱۹۹ سارق دستگیر و ۹۴۵ فقره سرقت کشف شده است.

رئیس پلیس استان بوشهر از اجرای ۴۷ طرح مبارزه با سارقان در شهرهای استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در اجرای مبارزه با سارقان ۷۹۵ سارق دستگیر و یک‌هزار و ۸۹۹ فقره سرقت کشف شده است.

سردار واعظی انهدام ۷ باند سارق طلاجات را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان  کرد: در ۱۰ ماه امسال  ضمن انهدام باندهای سارقان ۱۲۰ نفر از خریداران اموال مسروقه دستگیر شده‌اند.

وی با اشاره به کشف کالای قاچاق افزود: کشف کالای قاچاق در استان بوشهر در ۱۰ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲۷ درصد افزایش یافت و ۷۴۴ میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد.

رئیس پلیس استان بوشهر با اشاره به کشف انواع جرایم اقتصادی گفت: در ۱۰ ماه امسال  کشف جرایم مختلف اقتصادی، زمین خواری، احتکار و فرار مالیاتی در استان بوشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد و از نظر ارزش ریالی ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

سردار واعظی با اشاره به کشف ۶۰۲ میلیارد تومان جرایم اقتصادی در استان بوشهر تصریح کرد: در ۱۰ ماه امسال ۶۶ فقره زمین خواری کشف و زمین‌ها به بیت المال برگردانده شد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today