تولید میگوی پرورشی در استان ۴۰ درصد افزایش یافت
تولید میگوی پرورشی در استان ۴۰ درصد افزایش یافت

ندای استان: معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: امسال ۲۱هزار و ۵۰۰ تن میگوی پرورشی در این استان تولید شد که در مقایسه با سال گذشته ۶ هزار تن افزایش یاقته است.

به گزارش ندای استان، صغری اشرف روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این میزان تولید نسبت به ۱۵هزار تن تولید سال گذشته ۴۰ درصد رشد نشان می دهد.
وی بیان کرد: امسال یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون قطعه بچه میگو(لارو) از ۱۰ هزار جفت مولد در استان بوشهر تولید و در سه هزار و ۸۵۰ استخر به مساحت ۴هزار و ۸۵۰ هکتار ذخیره سازی شد.
اشرف، افزایش مکانیزاسیون، مدیریت، نظارت و کارشناسی سایت ها را از جمله عوامل افزایش میزان تولید عنوان کرد.
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: با رعایت اصول بهداشتی از سوی مدیران طرح ها امسال حتی یک مورد بیماری از استخر های پرورش میگوی این استان گزارش نشد و محصول با میانگین وزنی ۱۸ گرم برداشت شد.
اشرف یادآور شد: ۸۰ درصد میگوی پرورشی تولیدی در استان بوشهر به خارج کشور صادر شده است.
استان بوشهر ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور را تولید می کند. 

Visited 3 times, 1 visit(s) today