بوشهر سرد شد
بوشهر سرد شد
ندای استان:هواشناسی بوشهر با اشاره به کاهش محسوس دما در استان از ثبت دمای زیر ۵ درجه سانتیگراد در تعدادی از ایستگاه‌های هواشناسی خبر داد.

به‌گزارش ندای استان، معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با خروج سامانه بارشی از استان و شمالی شدن جریانات جوی، روند کاهش دما در استان آغاز شده است.

زهرا راستگو افزود: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در استان به طور محسوسی کاهش یافت و در نقاط ایستگاهی چاهکوتاه، بهرگان، جم، شبانکاره، برازجان و سرمک (دشتی) دمای صبح امروز کمتر از ۵ درجه سانتیگراد ثبت شد.

وی گفت: با توجه به نقشه‌های هواشناسی سرمای هوا تا روز پنج شنبه ادامه دارد و خلیج فارس نیز تا اواخر وقت چهارشنبه به دلیل تداوم وزش باد شدید شمال غربی مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: روز‌های پنج‌شنبه و جمعه وضعیت جوی و دریایی به‌نسبت آرامی برقرار است، اما از روز شنبه با شروع مجدد وزش باد شدید شمال غربی و تداوم آن تا اوایل وقت دوشنبه، ضمن اینکه خلیج فارس مواج و متلاطم می‌شود، دمای هوا نیز در این مدت کاهش محسوسی خواهد یافت.

Visited 3 times, 3 visit(s) today