کشف ۵۰ میلیارد تومان پرنده قاچاق در بوشهر
کشف ۵۰ میلیارد تومان پرنده قاچاق در بوشهر
ندای استان:در این عملیات 11 پرنده شاهین کمیاب کشف، یک دستگاه خودرو توقیف و یک نفر از عناصر باند دستگیر شد.

به گزارش ندای استان،سردار عبدالله خسروی فرمانده مرزبانی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به رصد شبانه‌روزی مرز ساحلی و دریایی خلیج‌فارس گفت: شناسایی محموله قاچاق و برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار اصلی نیروهای مرزبانی قرار دارد.

به گفته فرمانده مرزبانی استان بوشهر، هماهنگی و تعامل گسترده میان مرزبانی، پلیس فارس و سایر دستگاه‌های مسئول محیط زیست منجر به تشکیل قرارگاه ویژه مقابله با قاچاق گونه‌های در معرض خطر شد و در نتیجه دومین عملیات هدفمند شناسایی و دستگیری باند قاچاقچیان صورت پذیرفت.

سردار خسروی با بیان اینکه در اجرای دومین عملیات هوشمندانه با همکاری پلیس فارس باند قاچاق پرندگان کمیاب دستگیر شد خاطرنشان کرد: قاچاقچیان که در مسیر انتقال پرندگان کمیاب از شمال به جنوب کشور و متعاقباً به مقصد کشورهای پیرامونی خلیج فارس بودند، با اشراف اطلاعاتی مرزبانان استان بوشهر و پلیس فارس زمین‌گیر و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در این عملیات ۱۱ پرنده شاهین کمیاب کشف، یک دستگاه خودرو توقیف و یک نفر از عناصر باند دستگیر شد.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر ارزش این محموله قاچاق را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: بر پایه گزارش کارشناسان، ارزش تقریبی این پرندگان قاچاق شده ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است. این اقدام غیرقانونی نه تنها خسارت اقتصادی، بلکه آسیب جبران‌ناپذیری به اکوسیستم و پایداری زیست‌بوم کشور وارد می‌آورد.

سردار خسروی با تأکید بر عزم جدی برای مقابله با قاچاق پرندگان شکاری، بیان کرد: هرگونه تخلف زیست‌محیطی در این حوزه با برخورد قاطع، قانونی و بدون اغماض از سوی ضابطان و دستگاه قضایی روبرو خواهد شد.

Visited 18 times, 1 visit(s) today