افزایش ناپایداری‌های جوی در استان
افزایش ناپایداری‌های جوی در استان

ندای استان:کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با ورود سامانه بارشی به استان ناپایداری‌های جوی افزایش می‌یابد.

به گزارش ندای استان،زهرا راستگو بیان کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از ظهر امروز تا اوایل شب با افزایش سرعت وزش باد‌های شمالی بر روی دریا و در سواحل استان ضمن ایجاد گردوخاک در برخی از نقاط، خلیج فارس و سواحل استان نیز مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین از بعدازظهر فردا و طی روز‌های یک‌شنبه و دوشنبه با گذر متناوب امواج ناپایدار از جو استان، ضمن افزایش سرعت وزش باد و همچنین افزایش پوشش ابر در آسمان استان، وقوع بارش پراکنده و خفیف باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش تندباد در برخی از نقاط دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی استان با اشاره به وضعیت جوی و دریایی استان تا فردا گفت: آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و در برخی نقاط گردوخاک و از فردا همراه با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: جهت باد بیشتر شمال غربی تا شمالی با سرعت ۱۰ تا ۳۴ کیلومتر در ساعت و طی ساعاتی از وقت امروز تا اوایل شب بر روی دریا و سواحل استان گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

راستگو اضافه کرد: ارتفاع موج دریا در سواحل شمالی امروز ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی تا ۱۵۰ سانتیمتر و در سواحل مرکزی و جنوبی ۹۰ تا ۱۸۰  گاهی تا ۲۱۰ سانتیمتر و فردا در همه قسمت‌ها ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۲:۵۰ دقیقه بامداد، مد اول دریا ساعت ۰۹:۱۴ دقیقه، جزر دوم دریا ساعت ۱۶:۳۸ دقیقه و مد دوم دریا ساعت ۲۲:۲۸ دقیقه خواهد بود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today