ندای استان:مدیر آموزش و پرورش شهرستان جم گفت: ۱۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان در حال احداث است.
به گزارش ندای استان به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، خلیل نیکخواه با گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم، اظهار کرد: آموزش و پرورش شهرستان جم در حوزه های مختلف آموزشی، تربیتی و ورزش و تندرستی در سطح استان و کشور وضعیت مطلوبی دارد.
وی با اشاره به مشکلات و کمبودهای شهرستان در حوزه زیر ساخت ها و فضای فیزیکی مدارس خاطرنشان کرد: برای مرتفع کردن این مشکلات هم اکنون ۱۷ پروژه آموزشی که شامل ۱۶ مدرسه و یک سالن ورزشی با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.
نیکخواه افزود: این پروژه ها شامل ۹ مدرسه در شهرهای جم، بهارستان، ریز و انارستان و ۷ مدرسه در روستاهای شهرستان است.
مدیر آموزش و پرورش جم ادامه داد: مدارس حوزه شهر شامل ۶۴ کلاس درس در جم، ۱۵ کلاس در بهارستان، ۱۲ کلاس در ریز و ۶ کلاس در انارستان می باشد.
دبیر هفته بزرگداشت مقام معلم افزود: مدارس حوزه روستایی نیز شامل مدارس ۶ کلاسه روستاهای چاهه، علی آباد، بابامبارکی، بهرباغ، صیدی، کوری حیاتی و مدرسه ۳ کلاسه روستای بیدخوار است.
نیکخواه خاطرنشان کرد: سالن ورزشی دبیرستان شبانه روزی حضرت باقرالعلوم (ع) شهر جم نیز از دیگر پروژه های در حال احداث شهرستان می باشد.
مدیر آموزش و پرورش جم با اشاره به رشد جمعیت و مهاجرپذیر بودن شهرستان افزود: علی رغم اقدامات بسیار مناسب در حوزه زیر ساخت های آموزشی، روند افزایش جمعیت دانش آموزی و کمبود مدرسه، آموزش و پرورش شهرستان را با مشکلات جدی مواجه ساخته است.
وی با تقدیر از همکاری های مطلوب وزارت نفت و شورای راهبردی پتروشیمی ها در امر مدرسه سازی در جم، خواستار مشارکت همه جانبه خیرین جهت رفع این معضل شد.
گفتنی است اعتبار ساخت مدارس ۱۲ کلاسه حوزه شهری هر کدام حدود۵۵۰ میلیارد ریال، مدارس ۶ کلاسه روستایی ۴۵ میلیارد ریال و سالن ورزشی دبیرستان شبانه روزی نیز ۱۵ میلیارد ریال می باشد.








