حمایت شهرداری جم از تیم سافتبال بانوان
حمایت شهرداری جم از تیم سافتبال بانوان

ندای استان:رئیس شورای اسلامی شهر جم گفت: ورزش بانوان در جم کمتر مورد توجه قرار گرفته است و شهرداری حمایت خوبی از ورزش بانوان در ادامه خواهد داشت.

به گزارش ندای استان،عبدالحسین اکسیر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم، اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر جم نگاه ویژه ای به حوزه ی ورزش و جوانان دارد و طی یک سال اخیر کمک های قابل توجهی به این دو حوزه شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر جم افزود: ورزش بانوان در جم کمتر مورد توجه قرار گرفته است و شهرداری حمایت خوبی از ورزش بانوان در ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: تیم سافتبال بانوان شهرستان جم در سطح ملی و بین‌المللی افتخار آفرینی زیادی داشته و  برای حفظ و پرورش بیشتر قهرمانان ملی کشور که از بومیان شهرستان جم هستند حمایت جدی خواهیم داشت.

اکسیر اظهار داشت: به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر جم ۳۰۰ جلد کتاب کمک آموزشی ویژه کنکور نیز به دانش آموزان جمی اهداء شده است.

وی افزود: این ۳۰۰ جلد کتاب با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیون ریال به مدارس دکتر شریعتی و دبیرستان شبانه روزی باقر العلوم جم با هدف تقویت بنیه علمی دانش آموزان اهداء شده است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today