مه صبحگاهی در مناطق ساحلی بوشهر
مه صبحگاهی در مناطق ساحلی بوشهر

خبر استان:افزایش رطوبت هوا باعث شد مه صبحگاهی در برخی نقاط ساحلی استان بوشهر از جمله گناوه تشکیل شود.

به گزارش خبر استان، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: مه صبحگاهی دید افقی را درگناوه به ۲۵۰۰ متر، بوشهر سه هزار متر و خارگ چهار هزار متر کاهش داد.

محمدرضا انصاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته میزان رطوبت در جزیره خارگ به ۱۰۰ درصد و  دربوشهر به ۹۰ درصد رسید و در دیگرنقاط نوار ساحلی هم رطوبت بالای ۸۰ درصد گزارش شده است.

وی ادامه داد: با جنوبی شدن جهت باد و آرامش جو، تا اواسط هفته آینده شرجی بالا خواهد بود و صبح‌ها مناطق ساحلی، مه خواهند داشت.

به گفته این کارشناس هواشناسی، شرجی اوایل صبح و هنگام غروب آفتاب بیشتر است و با برآمدن آفتاب ازمیزان رطوبت کاسته می‌شود.

انصاری بیان کرد: به علت شرجی بودن هوا،دما درروزهای آینده تغییری نمی‌کند.

او افزود: در۲۴ ساعت گذشته، برازجان با ۴۵ و جم با ۲۷ درجه سانتیگراد بیشترین و کمترین دما را داشته‌اند؛ دو شهری که دور ازساحل هستند و رطوبت کمتری دارند.

 

 

منبع:خبرگزاری صداوسیما

Visited 1 times, 1 visit(s) today