اضافه‌کارهای معوقه بیمارستان‌های بوشهر پرداخت شد
اضافه‌کارهای معوقه بیمارستان‌های بوشهر پرداخت شد
ندای استان:رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از اسفندماه ۱۴۰۳ تاکنون، اضافه‌کارهای معوقه بیمارستان‌های استان به‌طور کامل پرداخت و ۱۳ ماه مطالبات تعرفه پرستاری و نیروهای پشتیبان تسویه شد.

به گزارش ندای استان، اله‌کرم اخلاقی اظهار کرد: پرداخت کامل ۱۵ ماه اضافه‌کار معوقه پرسنل بیمارستان‌های استان و تسویه ۱۳ ماه مطالبات تعرفه پرستاری و نیروهای پشتیبان، از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده برای قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان سلامت بوده است.

وی افزود: این اقدامات ضمن افزایش انگیزه کاری در میان کارکنان، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات درمانی ارائه‌شده به مردم استان بوشهر داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تشریح جزئیات پرداخت‌ها بیان کرد: اضافه‌کار پرسنل بیمارستان‌های استان که پیش از این با حدود شش ماه تأخیر پرداخت می‌شد، به‌طور کامل تسویه شده و علاوه بر آن، اضافه‌کار ماه‌های فروردین تا آذرماه ۱۴۰۴ نیز پرداخت شده است، به‌گونه‌ای که در حال حاضر هیچ‌گونه عقب‌ماندگی در پرداخت اضافه‌کار کارکنان وجود ندارد.

اخلاقی با اشاره به وضعیت مطالبات تعرفه پرستاری و نیروهای پشتیبان گفت: این مطالبات از اسفندماه ۱۴۰۳ دارای ۱۱ ماه معوقه از سنوات گذشته بود که با برنامه‌ریزی و پیگیری‌های انجام‌شده، ۱۱ ماه از معوقات سال قبل و ۲ ماه از مطالبات سال ۱۴۰۴ پرداخت و در مجموع ۱۳ ماه از مطالبات تعرفه پرستاری و پشتیبان تسویه شده است.

وی با تأکید بر نقش محوری نیروی انسانی در نظام سلامت تصریح کرد: پرداخت به‌موقع مطالبات و حمایت عملی از کادر درمان، به‌ویژه نیروهای خط مقدم ارائه خدمات سلامت، از سیاست‌های اصلی مدیریت جدید دانشگاه است و این رویکرد با جدیت ادامه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: این دانشگاه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و مدیریتی، تلاش کرده است پرداخت‌ها را به‌روز نگه دارد و هم‌زمان بخشی از مطالبات معوقه سایر کارکنان دانشگاه نیز همراه با مطالبات کادر درمان پرداخت شده است.

Visited 3 times, 3 visit(s) today