هنگام شنا در دریا ایمنی را رعایت کنید
هنگام شنا در دریا ایمنی را رعایت کنید

خبر استان:رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تنگستان گفت: کسانی که برای شنا به دریا می‌روند موارد ایمنی را رعایت کنند.

به گزارش خبر استان، علی امیر نژاد افزود: حتی افرادی که با فنون شنا آشنا هستند، بهتر است از بازوبند یا جلیقه نجات استفاده کنند تا دچار مشکل نشوند.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما، بیان کرد: علاوه بر این، لازم است برنامه‌ای تدوین شود تا نیروهای امدادی در سواحل حضور داشته باشند و در صورت وقوع حادثه بتوانند به موقع امدادرسانی کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تنگستان با اشاره به یک مورد غرق شدگی در روزهای اخیر در این شهرستان، ادامه داد: ساعت ۲۲ جمعه۵ مرداد، به ما خبر دادند که نوجوانی ۱۳ ساله در آب‌های روستای گاهی غرق شده که بلافاصله گروه جستجو و نجات دریایی، به منطقه اعزام شدند اما تلاش آنها در شب نتیجه نداد.

امیرنژاد بیان کرد: شنبه پس از جستجوی غواصان، مشارکت نیروهای محلی و کمک گرفتن از بالگرد، سرانجام ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه جسد این نوجوان پیدا شد.

آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد استان‌های بوشهر و تهران با ۱۷ فوتی به طور مشترک رتبه سوم تلفات ناشی از غرق شدگی را در سه ماه نخست امسال به خود اختصاص داده‌اند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today