خبر استان:رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر عاطفه اسفندیاری را بهعنوان سرپرست مرکز آموزشیدرمانی شهدای خلیجفارس بوشهر منصوب کرد.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر،رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر عاطفه اسفندیاری را بهعنوان سرپرست مرکز آموزشیدرمانی شهدای خلیجفارس بوشهر منصوب کرد.
سلامعلیکم
احتراماً نظر به تعهد، شایستگی و تجربه سرکار عالی بهموجب این ابلاغ بهعنوان سرپرست مرکز آموزشیدرمانی شهدای خلیجفارس بوشهر منصوب میگردید تا با رعایت جهات شرعی و قانونی و سرلوحه قرار دادن راهبرد تدبیر، توکل و تلاش در زمینه ارتقاء کمی و کیفی خدمات با بهکارگیری نیروهای متعهد، مجرب و کارآمد و با سازماندهی هوشمندانه از تمام امکانات و منابع در اختیار به همراه برنامهریزی اصولی و هدفمند و هماهنگی با معاون محترم درمان، مجدانه کوشش نمایید. توفیق شما را در ارائه خدمت به مردم خوب و شریف منطقه از خداوند سبحان مسئلت دارم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر “






