به گزارش خبر استان،خانم جعفری مسئول تربیت بدنی حوزه خواهران مطهره شهر چغادک در گفتگو با خبر استان اظهار داشت: مسابقات بومی محلی به مناسبت روز دختر و هفته عفاف و حجاب با معرفی نفرات برتر در سالن فجر شهر چغادک به اتمام رسید.
وی گفت: این مسابقات با همکاری حوزه بسیج مطهره،حوزه بسیج رمضان، شورا و شهرداری چغادک و هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی استان بوشهر برگزار شد.
ایشان افزودند: این مسابقات متشکل از پنج تیم از شهر چغادک،روستاهای احمدی،دویره،حسینکی و چاهکوتاه با حضور نزدیک به صدو پنجاه نفر در رشته های آمادگی جسمانی، طناب زنی و طناب کشی برگزار گردید.
وی افزود: در رشته آمادگی جسمانی فاطمه صادقی نژاد از حسینکی ،ملیکا علیزاده از احمدی، محدثه فرید منفرد از چغادک، زهرا ارشدی پور از احمدی،فاطمه پژمان و زهرا شمسی از چاهکوتاه،زهرا صادقی نژاد از حسینکی،فاطمه خدری از چغادک و معصومه شیروانی از دویره حائز رتبه برتر شدند.
جعفری گفت: مائده جعفری از چغادک،زهرا صادقی نژاد از دویره،طاهره چوپانی از چاهکوتاه،معصومه قاسمی از چغادک و معصومه شیروانی از دویره در رشته طناب زنی حائز رتبه برتر و در طناب کشی تیم چغادک مقام اول و دویره مقام دوم را کسب نمودند.
















