خبر استان:طی مراسمی صبح امروز در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنگستان و با حکم مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان بوشهر، شاهین نجفی به عنوان سرپرست جدید این اداره معرفی گردید.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، معاون اداری و مالی اداره کل در این مراسم بیان کرد: شاهین نجفی از نیروهای جوان و از بدنه فرهنگ و هنر است که با حوزه فرهنگ آشنایی لازم دارد.
اکبر بردستانی ضمن تقدیر از زحمات چندساله عباس جاودانی رئیس پیشین و تلاش های چندماهه شایسته گرامی به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنگستان، افزود: این اداره با وجود محدودیت های مالی عملکرد فرهنگی خوبی داشته که این ناشی از همکاری های همه جانبه مجموعه کارکنان و هنرمندان بوده است.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با حمایت فرماندار تنگستان و امام جمعه اهرم و نیز با تعامل و همکاری با هنرمندان و کارکنان سرپرست جدید این اداره در این مسئولیت موفق باشد.
مدیر حراست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز در سخنان کوتاهی از زحمات شایسته گرامی تقدیر و برای شاهین نجفی در سمت جدید خود آرزوی موفقیت نمود.
سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنگستان گفت: از حضور در سرزمین پدری خود خوشحالم و امیدوارم بتوانم بهترین عملکرد را در این مسئولیت رقم بزنم.
شاهین نجفی خاطرنشان کرد: با پتانسیل خوبی که در بخش فرهنگ شهرستان وجود دارد و تعامل مثبت با هنرمندان و کارکنان این اداره اتفاقات خوبی برای فرهنگ و هنر تنگستان رخ دهد.
در حاشیه این مراسم با اهداء لوح تقدیری از زحمات شایسته گرامی تقدیر و حکم سرپرستی شاهین نجفی به وی اهداء گردید.
شاهین نجفی دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی است و به مدت ۵ سال به عنوان کارمند در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر مشغول به کار می باشد.






