۲ تن مواد مخدر در استان کشف شد
۲ تن مواد مخدر در استان کشف شد

خبر استان: رئیس پلیس استان بوشهر با اشاره به کشف ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در عسلویه گفت: در ۲ ماه امسال با متلاشی‌شدن باندهای سوداگران مرگ افزون بر ۲ تن مواد مخدر در استان بوشهر کشف شده است.

به گزارش خبر استان،سردار خلیل واعظی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با تاکید بر مبارزه  مستمر با سوداگران مرگ اظهار داشت: تمام نقاط استان بوشهر تحت رصد عملیاتی و اشراف اطلاعاتی پلیس قرار دارد و  این استان برای فعالیت سوداگران مرگ امن نیست.

وی رصد فعالیت سوداگران مرگ را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: برخورد قاطع با تخلف به‌ویژه مواد مخدر و قاچاق کالا در اولویت برنامه‌ها قرار دارد و در این راستا تیم‌های ویژه و تخصصی تشکیل شده است.

رئیس پلیس استان بوشهر از کشف ۲۰ کیلوگرم تریاک در دیلم خبرداد و بیان کرد: در یک عملیات پلیسی هماهنگ با رصد شبانه‌روزی فعالیت سوداگران مرگ، ۲۰ کیلوگرم تریاک در دیلم کشف و ۲ متهم دستگیر شدند.

سردار واعظی با اشاره به کشف ۷۰۰ کیلوگرم تریاک در عسلویه خاطرنشان کرد: قاچاقچیان قصد انتقال محموله بزرگ مواد مخدر از دریا به خشکی را داشتند که قاچاقچیان در محاصره پلیس قرار گرفتند ولی قصد مقاومت داشتند که خودرو قاچاقچیان بر اثر تیراندازی پلیس و هدف قرار گرفتن لاستیک خودروی آنان متوقف شد و بیش از ۷۰۰ کیلوگرم تریاک در این عملیات کشف شد.

وی، از کشف بیش از ۲ تن مواد مخدر در ۲ماه امسال خبرداد و بیان کرد:در دو ماه امسال با متلاشی شدن باندهای سوداگران مرگ افزون بردو تن مواد مخدر در استان بوشهر کشف شده است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today