بوشهری ها ۱۰ هزار و ۶۰۴ تماس با سامد داشتند
بوشهری ها ۱۰ هزار و ۶۰۴ تماس با سامد داشتند

خبر استان:مدیرکل عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری بوشهر گفت: مردم بوشهر در سال گذشته ۱۰ هزار و ۶۰۴ ارتباط تلفنی با سامد (سامانه ارتباطی مردم و دولت) برقرار کردند.

به گزارش خبر استان به نقل از ایرنا؛ عباس قلی پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این شمار ارتباط تلفنی سه هزار و ۹۵۰ مورد ثبت شده و مابقی نیز مشورت آنی با کاربران و یا برقراری ارتباط تلفنی بصورت اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: تماس های تلفنی های ثبت شده در ۳۲۲ موضوع مختلف و مربوط به ۱۱۰ دستگاه اجرایی است.

قلی پور افزود: همچنین از این شمار تماس سه هزار و ۳۴۴ مورد درخواست، ۱۵۶ مورد انتقاد، ۵۶ مورد گزارش و مابقی نیز تقدیر و تشکر از دستگاه های اجرایی استان بوده است.

وی ادامه داد: از مجموع ارتباط های تلفنی برقرار و ثبت شده ۲ هزار و ۷۰۹ مورد ثبت خدمت، ۵۵۲ مورد مشاوره، ۳۸۵ مورد در دست اقدام، ۲۸۰ مورد پاسخ منفی و ۲۴ مورد نیز بدون نیاز به پیگیری در سامانه بایگانی شده است.

قلی پور بیان کرد: اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، فرمانداری عسلویه، اداره های کل بهزیستی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ترتیب بیشترین موارد درخواست را داشتند.

وی افزود: زمان رسیدگی به تماس های تلفنی در ابتدای راه اندازی سامد حداقل ۲ ماه بود که در این دولت با تاکید ویژه رئیس جمهوری و استاندار بوشهر این زمان به ۲۰ روز کاهش یافته است.

قلی پور یادآور شد: سامانه های تلفنی ۱۱۱، پایگاه اینترنتی Www.samad.ostb.ir و سامانه پیامکی ۱۰۲۲۱۱۱ بصورت شبانه روزی سه راه ارتباط مردم با سامد است و در ۲۴ ساعت شبانه روز مردم می توانند موارد مدنظر خود شامل شکایت، انتقاد، پیشنهاد و تقدیر و تشکر از دستگاه های اجرایی را گزارش دهند.

وی گفت: مهم ترین هدف راه اندازی سامانه سامد این است که مردم بدون نیاز به مراجعه حضوری بتوانند با دستگاه های اجرایی ارتباط برقرار کنند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today