کاهش تلفات موتورسواران استان
کاهش تلفات موتورسواران استان

خبر استان:مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر گفت: براساس آمار موجود تلفات موتورسواران این استان در سال گذشته ۲٫۶ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبر استان،حمید رضا علم روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور آمار تلفات
موتورسواران استان بوشهر در سال گذشته را ۷۴ نفر اعلام کرده است که این شمار نسبت به سال ۱۳۹۵، ۲٫۶ و
در مقایسه با سال ۱۳۹۴، ۱۸ درصد کاهش داشته است.
وی اظهار کرد: این درحالی است که شمار تلفات موتورسواران در جاده های برون شهری و روستایی کشور در سال گذشته درمقایسه با سال ۹۵، ۰٫۲ درصد افزایش نشان می دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده این استان با ۶۸ درصد کاهش تلفات وانت بارها رتبه نخست در میان استان های کشور را کسب کرد.
علم اضافه کرد: همچنین براساس همین گزارش استان بوشهر با ۱۰۰ درصد کاهش رتبه دوم کاهش تلفات در بخش ادوات کشاورزی را از آن خود کرده است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today