ستوده:شوراها بر هزینه‌کرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت دقیق داشته باشند
ستوده:شوراها بر هزینه‌کرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت دقیق داشته باشند

خبر استان:معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت: شوراها بر هزینه‌کرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت دقیق داشته باشند.

به گزارش خبر استان به نقل از مهر، مهرداد ستوده صبح دوشنبه در همایش روز ملی شوراهای اسلامی شهرستان کنگان با تبریک روز شوراها اظهار داشت: شورا تجلی جمهوریت نظام و حاکمیت مردم بر مردم است و باید جایگاه این نهاد به خوبی تبیین شود.

وی با بیان اینکه مدیریت ارشد استان نگاه ویژه‌ای به شوراها دارند تصریح کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا منتخبان مردم هستند و مطالبات مردم را پیگیری می‌کنند و از مشکلات و دغدغه‌های مردم مطلع هستند.

ستوده با بیان اینکه شوراها عصاره و چکیده رای مردم هستند افزود: شوراها باید در تصمیم‌سازی کلان کشور نقش ویژه و موثری داشته باشند.

معاون عمرانی استاندار بوشهر یادآور شد: وظیفه نظارت دقیق و علمی بر هزینه‌کرد اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بر عهده شوراهاست و باید در این راستا با دقت و حساسیت نظارت کنند تا شاهد توسعه و پیشرفت باشیم.

ستوده با تاکید بر لزوم پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی در برابر شوراها خاطر نشان کرد: شوراها در واقع نمایندگان مردم هستند و دستگاه‌های اجرایی باید پاسخگوی مطالبات شوراها باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای اعضای شوراهای شهر و روستای استان بوشهر خبر داد و ابراز داشت: برگزاری دوره‌های جدید و تخصصی آموزشی از مهم‌ترین موضوعاتی است که برای اعتلای سطح دانش شوراها پیگیری کرده‌ایم و برنامه‌ریزی خوبی در این عرصه انجام گرفته است.

حجت‌الاسلام محمود محمودی امام جمعه کنگان نیز ضمن تبریک روز شوراها به تبیین جایگاه شورا به عنوان پارلمان محلی پرداخت و خواستار توجه مسئولان به شوراها شد.

فتح‌الله نوروزی فرماندار کنگان نیز گفت: تقویت جایگاه شوراها مورد توجه و تاکید است و در این مسیر نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم.

اعضای شوراهای شهر و روستای شهرستان کنگان نیز به بیان دغدغه‌ها و مطالبات خود پرداختند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today