نوشادی:بخشی از صدور مجوز برپایی موکب‌ها به هیئات مذهبی واگذار شود
نوشادی:بخشی از صدور مجوز برپایی موکب‌ها به هیئات مذهبی واگذار شود

خبر استان:رئیس شورای هیات مذهبی کشور گفت: نزدیک به ۹۰ هزار هیات مذهبی کددار در سطح کشور دارای مجوز هستند که پیشنهاد می شود بخشی از صدور مجوز برپایی موکب‌ها در زمینه داشتن صلاحیت به هیئات مذهبی واگذار شود.

به گزارش خبر استان، نوشاد نوشادی بعد از ظهر امروز در همایش ستادهای بازسازی عتبات عالیات در بوشهر اظهار داشت: با توجه به گستردگی حضور موکب‌ها در مسیر نجف به کربلا در ایام اربعین لزوم تقسیم‌بندی موکب‌ها به دو دسته فرهنگی و خدماتی انجام شوند.

وی افزود: ایفای کارکرد اجتماعی مواکبی که در مسیر نجف به کربلا  هستند نیز می تواند چهره خوبی از کشور داشته باشند.

رئیس شورای هیئت مذهبی کل کشور تصریح کرد: در صورتی که این موکب‌ها در زمینه ساخت مدارس و سایر نیازمندی‌های کشور عراق در استان‌های نجف و کربلا  انجام شود می‌توان زمینه برادری بیشتر بین این دو کشور همسایه مسلمان ایجاد کرد.

نوشادی عنوان کرد: نزدیک به ۹۰ هزار هیات مذهبی کددار در سطح کشور دارای مجوز هستند که پیشنهاد می شود بخشی از صدور مجوز برپایی موکب‌ها در زمینه داشتن صلاحیت به هیئات مذهبی واگذار شود.

وی عنوان کرد: در صورت ارائه مجوز به تعیین صلاحیت موکب‌ها به هیئات مذهبی، از ایجاد موکب‌هایی با گرایش ضاله در مسیر نجف به کربلا  ممانعت به عمل می‌آید.

 

 

منبع:فارس

Visited 1 times, 1 visit(s) today