جلوگیری از واگذاری ساختمان‌های بافت تاریخی بوشهر به ادارات
جلوگیری از واگذاری ساختمان‌های بافت تاریخی بوشهر به ادارات

خبر استان: رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر بوشهر خواستار جلوگیری از واگذاری ساختمان‌های بافت تاریخی فرهنگی بوشهر به ادارات و سازمان‌ها شد.

به گزارش خبر استان، روح‌الله نصرتی صبح امروز در حاشیه بازدید سرپرست معاونت عمرانی استانداری، اعضای شورا و جمعی از مدیران  استان بوشهر از بافت  قدیم بوشهر با تاکید بر توجه به احیا و بازسازی بناهای مستقر در بافت اظهار داشت: بافت تاریخی بوشهر  با ویژگی‌های منحصر به فرد هویت و شخصیت این شهر است اما هم اکنون شرایط زندگی درآن مناسب و قابل قیاس با دیگر نقاط شهر نیست.

وی با تاکید بر فراهم شدن ترغیب سرمایه‌گذاران  به بازسازی بافت بوشهر تصریح کرد: وضعیت سخت و ناپایداری در بافت تاریخی بوشهر حاکم است که نگاه مردم و سرمایه گذاران را به بافت کم رنگ کرده است.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر بوشهر با تاکید بر توجه به توسعه زیرساخت‌های خدماتی در بافت تاریخی بوشهر خواستار جلوگیری از واگذاری ساختمان‌های بافت  تاریخی فرهنگی بوشهر به ادارات و سازمان‌ها شد.

نصرتی با بیان اینکه بناهای این بافت در راستای کاربری فرهنگی و تفریحی  توریستی باید به انجمن‌های مردم نهاد و سرمایه‌گذاران واگذار شود، افزود: احیای بافت تاریخی بوشهر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار و به عنوان یک دغدغه بسیار مهم برای اعضای شورای شهر مطرح است.

رئیس کمیسیون  سرمایه گذاری شورا شهر بوشهر خاطر نشان کرد یکی از راه‌حل‌های بهسازی و حفظ بناهای بافت تاریخی بوشهر اعمال معافیت‌ها برای بهبود وضعیت بافت است که  هم‌اکنون معافیت‌های  در بافت اعمال می‌شود و شورا آماده هر گونه همکاری برای  احیای بافت فرهنگی تاریخی شهر بوشهر است .

Visited 1 times, 1 visit(s) today