انجام بیش از۱۲۰۰ گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی استان
انجام بیش از۱۲۰۰ گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی استان

خبر استان:رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از اجرای بیش از ۱۲۰۰ مورد گشت مشترک بازرسی با حضور تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط از واحدهای صنفی استان بوشهر در سال گذشته خبرداد.

به گزارش خبر استان،نصرالله کشاورز امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر اظهار داشت: از مجموع یک‌هزار و ۲۶۲ مورد گشت مشترک بازرسی در سراسر استان در سال گذشته تعداد یک‌هزار و ۲۱ فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش دو میلیارد و ۷۵۴میلیون ریال تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

وی افزود: گشت‌های مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در مناسبت‌های مختلف از جمله ایام بازگشایی مدارس، طرح ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال بوده است.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تصریح کرد: در این گشت‌ها، ادارات و سازمان‌های ذی‌ربط شامل اداره کل تعزیرات حکومتی، اماکن نیروی انتظامی، اداره کل استاندارد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، میراث فرهنگی و گردشگری ، اتاق اصناف و اتحادیه‌های مربوطه به صورت مستمر وجود داشته‌اند.

کشاورزی یادآور شد: در سال گذشته، بیشترین آمار مربوط به گشت‌های مشترک با اتحادیه‌ها و اتاق اصناف به تعداد ۴۶۸ مورد بوده است که از این تعداد ۴۷۵ مورد تخلف از جمله گران‌فروشی، عدم درج قیمت، نداشتن پروانه کسب، عدم ارائه فاکتور، عدم صدور فاکتور و نداشتن دستگاه pos بوده که پس از تشکیل پرونده و تائید واحد حقوقی سازمان جهت صدور حکم به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today