خبر استان: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر گفت: امسال ۹۲۴ واحد مسکونی جدید با ۱۱۶میلیارد ریال اعتبار برای مددجویان این استان احداث می شود.
به گزارش خبر استان، احمد لطفی روز چهارشنبه در نشست شورای مدیران کمیته امداد استان بوشهر افزود: ۲۵۰ واحد از این خانه ها فرا برنامه ای و خارج از بودجه سال است که هزینه آنها از محل کمکهای مردمی، خیران، شرکتهای نفتی، نمایندگان مجلس و زکات تامین می شود.
وی اظهار کرد: ۶۷۴ واحد دیگر در قالب برنامه و بودجه سال جاری است که ۱۶۷ واحد آن مسکن شهری و از محل منابع دولتی و امدادی تامین هزینه می شود و ۵۰۷ واحد دیگر در قالب تفاهم نامه مشترک با سپاه اجرا و در اختیار مددجویان قرار می گیرد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: امسال جدا از ساخت این خانه ها، ۴۰۰ واحد مسکونی با اعتبار ۱۲میلیارد ریال و ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی مددجویان روستایی احداث و بازسازی می شود.
وی یادآور شد: ۳۰ درصد از خانواده های زیر پوشش کمیته امداد استان بوشهر مسکن مناسب ندارند که بر اساس برنامه ریزی قرار است در مدت ۳ تا ۵ سال آینده با کمک خیران و دستگاه های حامی مشکل مسکن این مددجویان برطرف شود.
لطفی، ایجاد دفتر کاریابی برای مددجویان در ۲ منطقه شهرکهای صنعتی بوشهر و عسلویه را از دستاورهای سال گذشته کمیته امداد عنوان کرد و افزود: تلاش می شود در سال جاری برای اشتغال زایی مددجویان نیازمند از این ظرفیت بیشترین استفاده شود.
وی با تاکید بر اولویت اشتغال و توانمندسازی مددجویان در سال جدید گفت: علاوه بر تلاش برای ایجاد طرحهای اشتغال و کارآفرینی پایدار برای مددجویان، ۵۰۰ نفر مددجو برای بکار گیری در نیروگاه اتمی بوشهر و پارس جنوبی آموزش می بینند و ۳۰۰ شغل کوچک و خرد خانگی برای زنان سرپرست خانوار ایجاد می شود.
لطفی، با اشاره به شعار حمایت از کالای ایرانی افزود: در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و
حمایت از تولید داخلی فرایند کارآفرینی و توانمند سازی مددجویان در بحث تولید و خرید تولیدات مددجویان در دستور کار است که باید برای آن تلاش شود.
وی در باره برنامههای این نهاد برای جذب حامیان ایتام و محسنین تحت حمایت گفت: در سال جدید نیاز به جذب بیش از چهار هزار حامی جدید است تا همه ایتام و محسنین بتوانند از حمایت آنها بهره مند شوند.
لطفی اضافه کرد: امسال بیش از ۵۰۰ مورد انشعاب گاز رایگان در روستاها برای مددجویان با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا می شود./ایرنا






