ندای استان:ایزدپناه گفت: هرچند با تلاشهای صورت گرفته داروخانه جمعیت هلال احمر استان بوشهر از زیان ده بودن خارج شده اما یکی از عوامل زیان ده شدن این داروخانه نداشتن مجوز لازم برای تامین داروهای بیماران خاص است.
به گزارش ندای استان،احسان ایزدپناه روز دوشنبه در نشست با رسانه ها اظهار کرد: با وجود پیگیریهای انجام شده از سوی استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس جمعیت هلال احمر اما همچنان مشکل مجوز داروخانه جمعیت هلال احمر استان بوشهر برای توزیع داروهای خاص حل نشده باقی مانده است.
وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر با وجود تحریمها و کمبود امکانات، توانسته است تسکینی برای آلام مردم در حوادث باشد و حمایت داخلی از تامین لوازم درمانی و دارویی میتواند خدمات رسانی به بیماران و حادثه دیدگان را سرعت بخشد.
ایزدپناه اضافه کرد: هرچند با تلاشهای صورت گرفته داروخانه جمعیت هلال احمر استان بوشهر از زیان ده بودن خارج شده اما یکی از عوامل زیان ده شدن این داروخانه نداشتن مجوز لازم برای تامین داروهای بیماران خاص است.
وی اظهار کرد: یکی از ملزومات مهم بحث درمان در حوادث، تامین داروهای خاص است که در صورت بحران، اقلام ضروری کمیاب میشود و این بخش عملیات درمانی جمعیت هلال احمر را با مشکل روبرو میکند در این زمینه همکاری مسئولان برای صدور مجوزهای لازم به منظور تامین داروهای خاص در داروخانه جمعیت هلال احمر این استان ضروری است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر داروخانههای هلال احمر در استانهای بوشهر، یاسوج و کرمانشاه مجوز لازم برای توزیع داروهای بیماران خاص را ندارند با این تفاوت که ۱۲ سال از فعالیت داروخانه استان بوشهر میگذرد.
ایزدپناه با اشاره به جذب ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای بیماران صعب العلاج افزود: جمعیت هلال احمر این ظرفیت را دارد که برای کمک به بیماران خاص و صعب العلاج اعتبار بیشتری را جذب و وارد استان کند.
وی از آمادگی راه اندازی پیک دارویی با هدف خدمات رسانی جانبازان، بیماران صعب العلاج زیر پوشش کمیته امداد و افراد مسنی که امکان خروج از منزل را ندارند خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر این آمادگی را دارد که با راه اندازی پیک دارویی دارو را به دست بیماران نیازمند برساند.
پرنده آهنی هلال احمر بوشهر در آرزوی آشیانه
به گفته ایزدپناه در زمان حاضر فندانسیون بالگرد امدادی این جمعیت زده شده اما اعتبار لازم برای تکمیل آن تخصص نیافته است و انتظار میرود این مهم به زودی با همکاری سازمان مرکزی و کمکهای استانی به سرانجام برسد.
وی با اشاره به تعهد استان در خصوص تامین آشیانه بالگرد افزود: اعتبار لازم برای تاسیس آشیانه بالگرد جمعیت هلال احمر ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده که تا کنون این اعتبار تخصیص نیافته است.
ایزدپناه ادامه داد: با توجه به شرایط نامناسب جوی و هوای گرم انتظار میرود از محل مسئولیتهای اجتماعی صنایع مساله ساخت آشیانه بالگرد در استان بوشهر برای همیشه حل شود.
ایجاد ۴۰ پایگاه امدادی و جوانان ویژه نوروز
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: امسال ۴۰ پایگاه امدادی شامل ۱۳ پایگاه در حوزه جوانان و ۲۷ پایگاه در حوزه امداد و نجات در استان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی راه اندازی شده است.
ایزدپناه ادامه داد: از این تعداد ۲۷ پایگاه ثابت و مابقی به صورت سیار هستند.
وی با اشاره به حضور ۴۵۰ نفر نیروی امدادی و جوانان در پایگاههای امدادی استان بوشهر برای طرح نوروزی امسال گفت: همچنین ۸۵ دستگاه خودرو امدادی شامل آمبولانس، خودرو نجات، وانت کمکدار و موتورسیکلت پیش بینی شده است.
ایزدپناه گفت: استان بوشهر با دارا بودن بیشترین مرز آبی با خلیج فارس دارای پنج پایگاه امداد دریایی است که با توجه به نداشتن زمین ملکی برای استقرار پایگاه، این مکانها به صورت کانکس و موقت به کار خود ادامه میدهند.
وی اظهار کرد: با توجه به تخریب پایگاه دریایی گناوه در گذر ۳۰ متری دریا و حجم قابل توجه مسافران تلاش میشود پایگاه امدادی دریایی به صورت موقت در این بندر راه اندازی شود.
ایزدپناه انجام ۷۰۵ مورد عملیات امدادی در زمینههای مختلف، تبدیل وضعیت پایگاه امداد جادهای بندر شیرینو در شهرستان کنگان از کانکس به ساختمان، برگزاری بیش از ۳۰ دوره تخصصی امداد و نجات، برگزاری دوره توان افزایی و تفریحی امدادگران و نجاتگران برای ۱۸۰نفر و خرید سه دستگاه خودرو امداد کمکدار، اختصاص خودرو ارتباطات برای استفاده و بکارگیری در شرایط بحران را از جمله فعالیتهای حوزه امداد و نجات عنوان کرد.
وی در خصوص خانههای هلال در استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۱۵۵ خانه هلال با ۲هزار و ۳۶۶ نفر عضور در این استان فعال هستند که از این شمار ۴۶ خانه هلال شهری و ۱۰۹ خانه دیگر روستایی هستند.
ایزدپناه یادآور شد: خانههای هلال استان بوشهر امسال موفق به انجام ۱۶۹ عملیات امدادی شده اند.
وی اجرای طرح نذر آب پنج در سه روستای شهرستانهای عسلویه و دشتی و کمک یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل کمک خیران، ارائه خدمات درمانی بلاعوض به مددجویان به مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بیماران معسر و نیازمند به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و توزیع سه هزار و ۲۱ بسته غذایی در قالب پویش هلال رحمت به ارزش ۷۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، برگزاری ۶۳۰ دوره عمومی برای ۲۲هزار و ۲۵۰ نفر، ۲۹ دوره تخصصی برای ۸۸۷ نفر را از جمله برنامه های جمعیت هلال احمر عنوان کرد.
- منبع خبر : ایرنا