دیری ها بیشتر از سایر نقاط ایران و جهان نمک مصرف می کنند
دیری ها بیشتر از سایر نقاط ایران و جهان نمک مصرف می کنند

ندای استان:احمد آخوندی گفت: سرانه مصرف نمک در شهرستان دیّر بیش از میانگین جهانی است.

به گزارش ندای استان،احمد آخوندی در حاشیه جشنواره غذا در شهر آبدان گفت: آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که سرانه مصرف نمک در ایران، بیشتر از میانگین جهانی است.
وی افزود: طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت، میزان مصرف نمک روزانه برای افراد عادی باید کمتر از ۵ گرم و برای افراد بالای ۵۰ سال باید کمتر از ۳ گرم باشد.
آخوندی اضافه کرد: ایرانی‌ها بیشتر از میزان توصیه‌شده جهانی، یعنی ۱۰ گرم نمک در روز مصرف می‌کنند و دیّری‌ها حدود ۱۲ گرم مصرف روزانه دارند.
افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر با مصرف بی‌رویه نمک
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به روند افزایشی ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر در کشور گفت: با مصرف بی‌رویه نمک، ریسک ابتلا به فشارخون، سکته قلبی، پوکی استخوان و سرطان معده نیز افزایش پیدا می‌کند.
وی افزود: منشأ بیماری‌های غیر واگیر، سبک زندگی و تغذیه‌ای است که ما پیروی می‌کنیم و می‌توان با اصلاح سبک زندگی و حذف برخی رفتارها و خوراکی‌ها، سلامت خود را تضمین کرد.
آخوندی بابیان اینکه متأسفانه بعضی از افراد، به سبک زندگی و تغذیه خود اهمیت نمی‌دهند گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد، افرادی که بیش از ۱۳ گرم نمک در روز مصرف می‌کنند دو برابر بیشتر دچار حملات قلبی می‌شوند.
وی یادآور شد: مصرف غذاها و خوراکی‌های پرنمک، از مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری فشارخون بالاست و درحالی‌که می‌توان با مصرف کم و اندازه نمک، سلامت خود را تضمین و از هدر رفت هزینه‌های بی‌مورد در حوزه سلامت کشور، جلوگیری کرد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today