۷۰۰ کلاس تخریبی استان نیازمند بازسازی
۷۰۰ کلاس تخریبی استان نیازمند بازسازی

ندای استان:مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به بازسازی ۶۰۰ کلاس تخریبی این استان با همکاری خیران و اعتبارات دولتی گفت: اکنون ۷۰۰ کلاس درس استان بوشهر تخریبی است که نیاز به بازسازی و اصلاح دارد.

به گزارش ندای استان به نقل از تسنیم، ناصر کرمی ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه برنامه جشن برنامه مهربانی در هفته وحدت در مدارس استان بوشهر برگزار می‌شود اظهار داشت: تجلیل از برترین‌های کنکور سراسری در استان بوشهر از برنامه‌های مورد نظر امسال است.

وی، از واگذاری زمین برای ساخت فضای آموزشی وابسته به دانشگاه خلیج فارس بوشهر خبرداد و بیان کرد: زمین یاد شده از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی استان بوشهر به آموزش و پرورش واگذار شد که با تخصیص اعتبارات، نوسازی مدارس استان بوشهر عملیات ساخت آن آغاز می‌کند.

کرمی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان بوشهر از نظر شاخص‌های مختلف در مقایسه با میانگین کشوری مورد بررسی قرار گرفت افزود: استان بوشهر از لحاظ فضای آموزشی در جایگاه مطلوبی نسبت به میانگین کشوری قرار دارد به گونه‌ای کلاس دو نوبته در استان بوشهر بسیار اندک است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از کلاس‌های تخریبی درسی در مناطق مختلف استان خبرداد و بیان کرد: ۱۳۰۰ کلاس تخریبی در استان بوشهر وجود داشت که ۶۰۰ کلاس آن با همکاری خیران حقوقی، حقیقی و اعتبارات دولتی بازسازی شد.

وی با تاکید بر حل مشکلات کلاس‌های تخریبی تصریح کرد: اکنون ۷۰۰ کلاس درس استان بوشهر تخریبی است که  بیشترین آن در تنگستان و سعدآباد قرار دارد و  نیاز به همکاری خیران و تخصیص اعتبارات  برای بازسازی و اصلاح  است.

کرمی، با بیان اینکه پوشش تحصیلی دانش آموزان پایه در استان از میانگین کشوری بالاتر است خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد دانش آموزان استان بوشهر در مقطع و دوره شش ساله ابتدایی تحصیل می‌کنند که بیش از ۹۹٫۲۶ درصدکودکان استان بوشهر تحت  پوشش تحصیلی  قرار دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: بیشترین پوشش تحصیلی در استان بوشهر با ۹۹٫۹ درصد مربوط به خارگ و کمترین آن مربوط به جم با ۹۸٫۳ درصد است.

وی، اجرای طرح مهارت اسلامی، کرامت،تدبیر، جشنواره جابر‌بن حیان و طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان را از برنامه‌های مهم دانست و تاکید کرد: رتبه قبولی کنکوری‌های استان بوشهر از جایگاه ۲۰ در سال ۱۳۹۲  اکنون به رتبه شانزده ارتقاء یافته که امید می‌رسد با جمع‌بندی برنامه امسال رتبه استان در کنکور سراسری به ۱۵ برسد.

Visited 2 times, 1 visit(s) today